NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Memorijalnim turnirom „Lucio Pulin“ otvorene novouređene prostorije boćarskog kluba Červar – Cervera

13521937_1081546288591196_931194246218341881_n
28.06.2016. 15:09; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Memorijalnim turnirom „Lucio Pulin“ otvorene novouređene prostorije boćarskog kluba Červar – Cervera

Protekle je subote, 25. lipnja 2016., u Červaru održan memorijalni turnir „Lucio Pulin“, a tom je prilikom otvorena i nova boćarska kućica, koju je Grad Poreč-Parenzo, na temelju provedenog nadmetanja, uredio za potrebe sportskog centra u naselju Červar, a koju između ostalih najviše koriste boćari boćarskog kluba Červar-Cervera.
Boćarska kućica je montažni kompleks koji se sastoji od tri modularna objekta, koji sve zajedno čine cjelinu od 48 m2, u što su uključena dva sanitarna čvora i jedna multifunkcionalna prostorija koja služi i kao svlačionica, ured za suca i sastavljanje zapisnika te u konačnici prostorija za druženje nakon boćarskih susreta. Cijeli objekt nalazi se na betonskom podestu ukupne veličine cca 160 m2, koji ujedno služi i kao pristupna cesta te komunikacija između boćarske kućice i boćališta, odnosno multifunkcionalnog igrališta, koji su izgrađeni u proteklom razdoblju.
Uz prometnicu koja gravitira sportskom kompleksu (cesta prema AC Ulika), uređeno je prigodno parkiralište za takmičare (ukupno dvadesetak parkirnih mjesta), a isto mogu koristiti i obližnji stanovnici naselja Červar, odnosno njihovi posjetitelji.
Ukupna vrijednost uređene boćarske kućice iznosi 96.282,48 kuna + PDV, a okoliš objekta zajedno s finalnim radovima glede uređenja eksterijera, interijera te hortikulture, izveli su vrijedni članovi boćarskog kluba Červar – Cervera uz pomoć raznih sponzora kluba koji su nesebično priskočili u pomoć boćarima.
Na samom otvaranju sudjelovali su brojni uzvanici, gosti i sudionici turnira – čelništvo Istarskog boćarskog saveza te Predsjedništvo Zajednice boćarskih klubova Grada Poreča, 12 boćarskih ekipa koje su sudjelovale na turniru nakon otvaranja, te predstavnici Grada Poreča-Parenzo na čelu sa zamjenicima gradonačelnika Lorisom Peršurićem i Nadiom Štifanić Dobrilović i predsjednica Mjesnog odbora Veli Maj Manuela Janko.

Radio Centar

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email