Međunarodni uspjeh učiteljice Osnovne škole Poreč, Dunje Klarić

webinar2
27.04.2020. 11:25; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Međunarodni uspjeh učiteljice Osnovne škole Poreč, Dunje Klarić

Profesorica Dunja Klarić, učiteljica Engleskog jezika u Osnovnoj školi  Poreč , 22. travnja sudjelovala je kao predavač  na webinaru za studente dva učiteljska fakulteta iz Velike Britanije: School of Education and Social Work – University of Dundee i  Aberdeen University in Scotland te jednog  iz Italije: Roma Tre University.

Sharon Tonner-Saunders, profesorica na fakultetu u Dundeeju i ambasadorica British Councila, pod pokroviteljstvom British  Councila organizirala je webinar na kojem su učiteljice iz Velike Britanije, Bugarske, Grčke, Mađarske i Hrvatske govorile o svojim iskustvima u nastavi na daljinu u vrijeme pandemije Covid-19 virusa.

Govorilo se o izazovima koje su učitelji morali savladati kao što su organiziranje škole, razreda i nastave u virtualnim učionicama. Učiteljice su predstavile i digitalne alate kojima se služe kako bi učenicima približile nastavu i učinile je zanimljivijom.

Webinar je dio serije eTwinning  webinara za studente učiteljskih fakulteta. Profesorica Tonner-Saunders i Dunja Klarić već drugu godinu surađuju u eTwinning projektima kao što su Hands of the World koji uključuju studente, učenike, profesore i učitelje ne samo iz Europe već  iz cijelog svijeta.

OŠ Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email