NEWS
LUTRIJA T

Međunarodni nogometni turnir za dječake do 14 godina, Dream Cup 2022. od 17.-19. lipnja u Poreču

65346988
foto: Events in Photo
13.06.2022. 15:01; ; Početna / Sport i rekreacija / Međunarodni nogometni turnir za dječake do 14 godina, Dream Cup 2022. od 17.-19. lipnja u Poreču

Dream Cup Poreč je međunarodni nogometni turnir za kategorije U9 (2013. i mlađi) i U11 (2011. i mlađi), U13 (2009. i mlađi) i U14 (2008. i mlađi).  5.izdanje turnira održava se od  17. – 19. lipnja 2022. godine u Poreču, u prelijepoj Zelena Resortu (Zelena Laguna) u organizaciji tvrtki College-Sport, Dream Sports te u suradnji sa NK Jadran Poreč.

Izuzetno nam je drago što je  jubilarno 5.izdanje Dream Cupa najveće dosad. U ovogodišnjem natjecanju nastupiti će 68 momčadi iz 28 klubova iz 4 zemlje. U odnosu na prethodna izdanja turnira smo zbog velikog interesa povećali broj momčadi u kategorijama U11 i U13, a uz to, ove godine imamo i novu kategoriju do 14 godina. Očekujemo da će na turniru nastupiti više od 1100 djece, u pratnji 100-ak trenera, a ono što nas posebno veseli je što nam se klubovi iz godine u godinu vraćaju na turnir, čime pokazuju zadovoljstvo organizacijom, terenima i cijelim okruženjem koje im pruža Zelena Laguna Resort i Grad Poreč.

Cilj turnira je razvoj naših mladih nogometaša te promicanje prijateljstva i suradnje nogometaša i klubova. Vjerujemo da članovi NK Jadran Poreč i drugih lokalnih klubova koji sudjeluju na turniru stječu lijepo iskustvo natjecanja i druženja sa vršnjacima iz drugih dijelova Hrvatske i susjednih zemalja. Uz to želimo da se Grad Poreč razvija u smjeru sportskog turizma, te da se uz sav turistički potencijal i ljepote koje posjeduje pokaže kao grad koji ima veliki potencijal u održavanju nogometnih događanja, rekao nam je direktor turnira Marko Kepčija.

„Sportski turizam jako je dobar način za produljiti sezonu, a sportske grupe su vrlo vjerni gosti koji se vraćaju u destinacije u kojima se ugodno osjećaju i imaju sve uvjete za kvalitetno odrađene pripreme, poručuju iz Plave Lagune u kojoj se sportska infrastruktura razvijala zajedno uz smještajnu te tako sportaši – profesionalci i rekreativci imaju sjane uvjete za smještaj i trening. Ponosni smo jer nam se partneri iz godine u godinu,  vraćaju s obzirom da imaju sjajnu sportsku i smještajnu infrastrukturu u našim resortima“, poručuju iz Plave Lagune.

Plava Laguna oduvijek je bila kompanija okrenuta prema sportu. Uz brojne sportske pripreme i sportska događanja profesionalnog i rekreativnog karaktera koje se odvijaju u našim objektima, Plava Laguna je i nositelj licence za organizaciju ATP turnira u Umagu Plava Laguna Croatia Open Umag (22.-31.7.) te licence za organizaciju događanja iz Ironman grupe, Ironman 70.3 ( 16.10. ).

Print Friendly, PDF & Email