NEWS
VALAMAR-S-sezona

Marla Vidaković i Dora Popec na prvenstvu Europe u stolnom tenisu

Kadetkinje_EYC2021_Varazdin
03.08.2021. 08:33; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Marla Vidaković i Dora Popec na prvenstvu Europe u stolnom tenisu

U dresu reprezentacije Hrvatske na prvenstvu Europe koje je održano u Varaždinu od 17.7-2.8. u stolnom tenisu igrale su Dora Popec kao juniorka  i Marla Vidaković kao kadetkinja.

Vrsaranka Dora Popec, sadašnja članica ženskog stolnoteniskog kluba “Pula” igrala je pojedinačno i ekipno.U pojedinačnoj konkurenciji zaustavljena je u skupinama do glavnog turnira dok je sa reprezentacijom Hrvatske u ekipnom dijelu uspjela ostati u 1.diviziji.

U kadetskoj konkurenciji  Marla Vidaković članica stolnoteniskog kluba iz Vrsara  bila je najuspješnija kadetkinja iz Hrvatske koja je u pojedinačnoj konkurenciji dospjela među 32 najbolje u Europi.U ekipnom dijelu sa reprezentacijom Hrvatske zauzela je 11.mjesto  imavši i najbolji skor u ekipnom dijelu turnira i također sa reprezentacijom ostaje u 1.diviziji .
Za kadetsku reprezentaciju je nastupala i mlada Mia Buić iz Pule.

I na kraju sjajna vijest dolazi iz Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Vrsar  je dobio organizaciju seniorskog prvenstva Hrvatske  u ženskoj i muškoj kategoriji koje će se održati od 31.8.-2.9.2021.
Nakon organizacije niza turnira i TOP 12 mlađih kadetkinja Hrvatske ovo je najznačajnije natjecanje za klub iz Vrsara a ujedno i najveće u Hrvatskoj.

 

M.B.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email