NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Marina Vrsar prema mišljenju skippertips.de, najbolja marina na Jadranu

16.05.2007. 00:00; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Marina Vrsar prema mišljenju skippertips.de, najbolja marina na Jadranu
339marina_vrsar.jpg

Radi se o nagradi koja se dodjeljuje već čitav niz godina, a ocijene marina daju posjetitelji stranica. Kako se ističe na samim stranicama, ova je godina bila (ponovno) rekordna po broju glasova, što nagradi dodatno daje na težini.

Ocjenjuju se slijedeće kategorije: čistoća i zaštita okoliša, ambijent i sadržaji, ljubaznost personala te cijene u marini i restoranu marine. Ocjene su od 1 do 6, s tim da je 1 najbolja ocjena. Vrsarska je Marina osvojila prvo mjesto, ispred Marine Jezera i Marine Cres, sa savršenom ocjenom, čistom jedinicom, čime je premašena i odlična lanjska ocjena od 1,05! Uz ocjene svake marine stoje i kratki komentari, a jedino što se kaže za Marinu Vrsar je "Veoma preporučljivo"!

Zaista krasan uspjeh Marine Vrsar (u vlasništvu komunalnog poduzeća "Montraker" d.o.o.)! Inače, Marina je Vrsar 2003. bila peta, 2004. druga, a lani, kako smo već napomenuli, prva na istom tom natjecanju!

Marin Grgeta,

Referent za društvene djelatnosti i informiranje

Općine Vrsar

Print Friendly, PDF & Email