NEWS
VALAMAR-S-sezona

MALIŠANI U TURIZMU – VALAMAR OTVORIO SVOJE HOTELE ZA VRTIĆKU DJECU

Isabella Island Resort_ pozdrav
15.06.2016. 11:47; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / MALIŠANI U TURIZMU – VALAMAR OTVORIO SVOJE HOTELE ZA VRTIĆKU DJECU
  • Valamar Club Tamaris, Valamar Isabella Island Resort te Valamar Sanfior hotel & Casa ugostili djecu iz tri gradska vrtića u sklopu programa „Mališani uče o turizmu“
  • Više od 380 vrtićke djece u Rapcu, Poreču i Dubrovniku organizirano posjetilo hotele Valamar Rivijere
  • „Mališani uče o turizmu“ jedan je od osam programa društveno odgovornog poslovanja u koje Valamar ulaže ukupno 37 milijuna kuna ove godine

Djeca iz šest vrtića iz Dubrovnika, Poreča i Rapca posjetili su hotele Valamar Club Tamaris, Valamar Isabella Island Resort, Valamar Club Dubrovnik i Valamar Sanfior u sklopu programa „Mališani uče o turizmu“, koji je dio društveno odgovornog poslovanja Valamar Rivijere u koje ova vodeća hotelijerska kompanija ove godine izdvaja više od 37 milijuna kuna.

Kroz program „Mališani uče o turizmu“ vrtićka djeca mogu se iz prve ruke, na način prilagođen njihovoj dobi, upoznati s turističkim objektima, s načinom funkcioniranja različitih odjela, kao i s poslovima koje obavljaju zaposlenici.

“Valamar Riviera podržava predškolske i školske ustanove, udruge i organizacije civilnog društva s ciljem razvoja obrazovanja i obrazovnih programa te upoznavanja najmlađih generacija s osnovama turističke djelatnosti. Želja nam je predstaviti se našoj najmlađoj skupini, djeci, te im pokazati hotel, njegove mogucnosti, usluge i doživljaje na zabavan način, no osim što im želimo dočarati perspektivu gosta, želimo ih također upoznati s mogućnostima i profesijama koje nam turizam pruža, radom hotela te osobito naših zaposlenika“, izjavila je Ketlin Arman Skopljaković, direktorica Valamar Club Tamarisa.

Hotel Valamar Club Tamaris na Lanterni od 30. svibnja do 9. lipnja ugostio je ukupno 70-ero djece iz porečkog vrtića „Radost“, koja su, uz vodstvo voditelja odjela i animacijskog tima hotela, zajedno s odgajateljicama obišla hotel te se upoznala s osnovama rada recepcije, restorana, bazenom i terasom hotela te igraonicom. Uz zanimljive informacije o samom hotelu, djeca su imala priliku družiti se s omiljenom maskotom Marom, uživati u raznim zabavnim igrama, osvježenjima i poklonima koje je Valamar pripremio za djecu sudionike programa „Mališani uče o turizmu“.

U Valamar Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola, 79-ero je djece iz vrtića „Radost 1“ nakon edukativnog obilaska hotela, uživalo u uzbudljivoj interaktivnoj igri koju je za njih pripremio animacijski tim po cijelome otoku.

U Rapcu je u Valamar Sanfior hotel & Casa od 31. svibnja do 6. lipnja čak 177 djece iz više grupa vrtića „Pjerina Verbanac“ iz Labina, na zabavan način saznalo sve o funkcioniranju hotela. Djeca su se tijekom obilaska hotela upoznala sa svim odjelima te su iz prve ruke mogli vidjeti osoblje hotela u obavljanju njihovog dnevnog posla. I ovdje je djecu najviše oduševila maskota Maro, brojni pokloni i osvježenja koje je Valamarov tim pripremio za brojnu djecu, posjetitelje programa „Mališani uče o turizmu“.

Na otoku Krku, u Baški,  programu će se 20. i 21. lipnja pridružiti 30-ero djece iz dječjeg vrtića „Baška“, dok je hotel Valamar Club Dubrovnik početkom mjeseca već ugostio više od 60-ero djece iz tri dubrovačka vrtića.

Program “Mališani uče o turizmu” jedan je od osam krovnih programa društveno odgovornog poslovanja u Valamaru za koje se kompanija obvezala izdvajati 2,5% prihoda godišnje.  Ovi programi društveno odgovornog poslovanja fokusirani su na destinacije u kojima kompanija posluje, a obuhvaćaju  pomoć potrebitima u lokalnim zajednicama, podršku umirovljenicima, razvoj turističke ponude i doživljaja u destinacijama, potporu sportskim, kulturnim i umjetničkim događajima, razvoj znanja, vještina i obrazovanje zaposlenika, suradnju s obrazovnim institucijama te očuvanje okoliša i prirodnih resursa jadranskog priobalja.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email