NEWS

Luksuzan obiteljski odmor na tri koraka od plaže

2018-11-22_22h28_09
22.11.2018. 22:27; ; Početna / Gospodarstvo / Luksuzan obiteljski odmor na tri koraka od plaže

Valamar je započeo s radovima na novom hotelu Valamar Collection Marea Suites 5* u predjelu Borik u Poreču, koji će sezonu 2019. godine dočekati s brojnim novim sadržajima za goste i građane Poreča. Valamar tako nastavlja razvijati zonu Borik kroz smještaj i ponudu više dodane vrijednosti te ovom investicijom planira otvoriti i 100 novih radnih mjesta.

Budući Valamar Collection Marea Suites 5* dizajniran je za obitelji s djecom te će se ovom investicijom proširiti ponuda obiteljskog odmora u Poreču u kojem će gosti moći uživati u V level uslugama, luksuznim suiteovima s pogledom na more, više od 200 m2 atraktivnih bazena, plaži, restoranima, sportskim sadržajima i Maro ponudi za djecu svih uzrasta. Kako će iduće sezone izgledati Valamar Collection Marea Suites 5*, može se već sada vidjeti na vizualizacijama.

Građevinski radovi započeli su pripremom gradilišta i rušenjem postojećih objekata, a dio šetnice uz plažu bit će ograđen od 1. studenog nakon čega slijedi izgradnja te dodatno uređenje plaže. Posebna briga posvetit će se uređenju hortikulture i sadnji novih drveća, raslinja i ukrasnog bilja koji su autohtoni istarskom podneblju. Od 2017. godine u plažu ispred Valamar Pinie je već uloženo 4,6 milijuna kuna, i to u uređenje pješčane plaže za obitelji s malom djecom, dodatnih stuba u more, rekonstrukciju zaštitnog nasipa uz lukobran (školjere), javnu rasvjetu i tuševe, svlačionice, suncobrane, ležaljke te ostalu opremu. U Trattoria La Pentolu na Boriku uloženo je gotovo milijun kuna, dok je u uređenje plaže ispred hotela Pical uloženo 2,4 milijuna kuna.

Radovi su započeli prema planu, a Valamar se još jednom zahvaljuje sugrađanima na razumijevanju zbog ograničenog pristupa ovom dijelu šetnice za vrijeme trajanja radova tijekom ove jeseni i zime.

Valamar Riviera u 2019. godini nastavlja sa snažnim investicijskim ciklusom u visini od 752 milijuna kuna, što predstavlja nastavak strategije ulaganja kompanije u repozicioniranje portfelja prema ponudi i uslugama visoke dodane vrijednosti. Jedna od većih investicija u ovoj godini svakako je repozicioniranje sadašnjeg kampa Istra Sunny Camping 2* u Funtani u destinaciji Poreč. Ovaj kamp ulazi u drugu fazu investicije kako bi iduće sezone postao kamping ljetovalište s 5* pod nazivom Istra Premium Camping Resort te uz ambiciju da postane jedan od boljih kampova u Europi.

Valamar PR

video Radio Centar

Print Friendly, PDF & Email