NEWS
valfresco

Ljepotice iz svih krajeva svijeta stigle na izbor Jaškapak Miss Turizma svijeta Poreč 2019

2019-05-24_23h29_22
Foto : PR/ Miss Tourism World Croatia 2019
24.05.2019. 23:26; Učitavanja: 839; Početna / Lifestyle / Zabava / Ljepotice iz svih krajeva svijeta stigle na izbor Jaškapak Miss Turizma svijeta Poreč 2019

Nakon gotovo dvadeset godina Hrvatska je ove godine u konkurenciji ostalih turističkih svjetskih destinacija odabrana od strane direkcije svjetske licencije Miss Tourism World, za domaćina ovog velikog svjetskog događaja.

Godinama naše finalistice svojom ljepotom, talentom te promocijskim filmovima promoviraju Hrvatsku, njene ljepote i njezin turizam širom svijeta. Stoga nam je izuzetno zadovoljstvo najaviti finalnu večer Miss turizma svijeta 2019., koja će se održati 1. lipnja s početkom u 21 h u polivalentnoj dvorani Žatika u Poreču pod pokroviteljstvom grada Poreča i Turističke zajednice Poreč.

Kao domaćin Hrvatska će imati odličnu priliku promovirati svoju ljepotu i turizam širom svijeta te ugostiti novinare i vlasnike licencija iz cijelog svijeta. Četrdeset ljepotica iz Australije, Belgije, Benina, Bosne i Herzegovine, Brazila, Kameruna, Kolumbije, Hrvatske, Češke, Finske, Njemačke, Gruzije, Gane, Velike Britanije, Guadeloupe, Indije, Indonezije, Italje, Japana, Kazakhstana, Kyrgyzstana, Mongolije, Nepala, Novog Zelanda, Nigerije , Sjevernog Cipra, Paname, Perua, Filipina, Rusije, Srbije, Slovačke, Slovenje, Južne Koreje, Španjolske, Tajvana, Ugande, Ukrajine i Venezuele stigle su u Hrvatsku predstaviti sebe i svoju zemlju.

U Zagrebu borave u Grand casinu i Admiral hotelu gdje snimaju promo materijale za veliko finale. U tijeku dvanaest dana koje će finalistice provesti u Hrvatskoj posjetiti će turističke destinacije Karlovac gdje borave u srcu prirode u Hotel Srakovčić Heart of naturena Korani u Ribnku te Novigrad, Buje i atraktivnu arenu u Puli.

U zabavnom show programa Miss Turizma svijeta nastupit će i najpoznatiji hrvatski estradni umjetnici: Ana Rucner, Jacques Houdek, Roko Blažević, Alka Vujica, Sandi Cenov, dok je voditeljica programa Vlatka Pokos.

Djevojke će se pripremati u eksluzivnom Mulino Lux Casino Hotelu. Pobijednica izbora dobiva vrijedne nagrade među kojima i ekskluzivni ugovor sa svjetskim brendom Crystal nails te ekskuzivni photo sassion, kozmetike Ziaia.

Prema pravilima licencije Miss Turizma svijeta predstavnice zemalja učesnica predstaviti će tijkom četiri modna izlaza. U prvom izlazu pokazati će nacionalne kostime svojih zemalja, zatim će se predstaviti u casual KIK izdanju, nakog čega slijedi kolekcija hrvatskih kupacih kostima Pletix. U posljednjem predstanju finalistice će pokazati svečane večernje haljina koje su za svoje predstavnice dizajnirali najpoznatiji dizajneri iz njihovih zemalja.

Hrvatsku predstavlja Paula Srdarev iz Vodica koja se predstavlja se u večernjoj haljini Ivane Jurić Design i nacionalnom kostimu Vesne Milković Etno Butik Mara.

Prodaja ulaznica je u tijeku u sustavu Eventima po cijeni od 70 kn, a prodavati će se i na dan izbora.

Foto : PR/ Miss Tourism World Croatia 2019

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S