Lions club Poreč pomaže obitelji samohrane majke s troje djece sa područja Petrinje

20210130_142534_resized
17.02.2021. 08:52; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Lions club Poreč pomaže obitelji samohrane majke s troje djece sa područja Petrinje

Lions Club Poreč odlučio je preuzeti brigu o jednoj obitelji na području Petrinje. Odlučili smo se za obitelj samohrane majke Antonije Radošević sa troje malodobne djece od 7, 9 godina i 10 mjeseci starosti , koja živi sa ocem i slabovidnom majkom.

Njihova kuća u Donjoj Budičini ima crveni naljepnicu i nije upotrebljiva za stanovanje.

Obitelj je u njihovom novom privremenom domu, mobilnoj kućici koju im je dao na korištenje Distrikt 126 zahvaljujući donaciji Distrikta 129 Slovenija, posjetila delegacija Lions kluba Poreč na čelu sa predsjednikom Đekom Šurijom, bivšim predsjednikom Marinom Rossijem i tajnikom Zlatkom Janković-Milošem.

Sagledavajući trenutne potrebe obitelji LC Poreč  djeci je  donirao tablete i prijenosni Internet (donacija Đeka Šurije) , a članovi kluba su svojim donacijama omogućili kupovinu pribora za školu za dvoje školaraca kao i hranu trajnije vrijednosti za cijelu obitelj. Pored toga naši Lions prijatelji iz Italije su donirali veliku količinu odjeće za djecu i odrasle kao i higijenske potrepštine.

Zahvaljujući donaciji D-126 kućica u kojoj trenutno borave je ovih dana dobila sve priključke tako da je osposobljena za stanovanje.

LC Poreč i njegovi Lions prijatelji nastavljaju i dalje brinuti o potrebama ove obitelji sve do obnove njihove kuće u koju ćemo uključiti i ostale subjekte u Poreču.

Početak je bila aukcija dresova i jakni u suradnji sa MO Mate Balota pomoću koje smo prikupili 7200 kn. Akcija prikupljanja donacija ide i dalje , do sada su nam naši Lions prijatelji iz Italije donirali preko 2000 eura.

Zahvaljujemo svim donatorima, ljudima dobra srca. Naša akcija traje i dalje, priključite se.

Lions Club Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email