NEWS
HALF MARATON S

Likovna udruga Poreč najavljuje likovne radionice

10.09.2013. 13:49; ; Početna / Kultura / Likovna udruga Poreč najavljuje likovne radionice

Početkom listopada 2013. godine u organizaciji Likovne udruge Poreč, u prostorima LUP-a u Galiji, započet rad likovna radionica pod vodstvom Eugena Varzića.
 Otvara se samo jedna grupa, a na radionici će se obrađivati crtež kao osnovu likovnog izražavanja, a pritom će se koristiti i razne crtaće tehnika poput olovke, tuša i ugljena.
Crtati će se po promatranju, motivi su mrtva priroda, crtanje figure i gleve, prostornog predočavanja te obavezni kroki crtež.

Kao kasniji uvod u slikanje, obrađivat će se tehnika akvarela, a u drugom dijelu radionice slikat će se u tehnici akrila, kroz tonsko slikanje, koloristički pristup, monokromno slikanje.

Za kraj likovne radionice, koji je predviđen krajem svibnja 2014. godine, slika se kopija jedne od slika starih majstora po vlastitom izboru. Skupna izložba likovne radionice organizirati će se u lipnju 2014. godine.

Zainteresirane pozivamo na prvi info susret, u ponedjeljak, 24. rujna 2013. godine u Galiji (Trg Joakima Rakovca 21) – prostorije Likovne udruge Poreč, u 19.00 sati. Na susretu će biti date kratke informacije o terminima, programu, Likovnoj udruzi Poreč i općenito o radu radionice. Sastanku će nazočiti predsjednica Likovne udruge Poreč Ester Diklić i slikar Eugen Varzić – voditelj radionica.

Više informacija na broj telefona 098 420 428.

Print Friendly, PDF & Email