NEWS
Max 180920 S

LIDL donirao zaštitnu opremu Domu za starije i nemoćne osobe Poreč

donacija (1)
04.08.2020. 19:52; Učitavanja: 207; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / LIDL donirao zaštitnu opremu Domu za starije i nemoćne osobe Poreč

I dok su za brojne djelatnosti protuepidemijske mjere bar dijelom popustile, stroge mjere i dalje su na snazi za ustanove koje brinu o najugroženijim skupinama. Tako je i rad u Domu za starije i nemoćne Poreč već mjesecima organiziran na način da zaštiti korisnike i smanji rizik od potencijalne zaraze koronavirusom.

Srećom, situacija u Domu je za sada pod kontrolom, zahvaljujući odgovornom i ponašanju kako korisnika tako i djelatnika, a da bi situacija takva i ostala potrebna je zaštitna oprema. Upravo u tu svrhu, trgovački lanac LIDL ovoga je tjedna donirao 3000 komada zaštitnih, jednokratnih rukavica koje djelatnici koriste tijekom cijelog radnog dana.

Donaciju je u ime Doma za starije i nemoćne osobe Poreč preuzela ravnateljica Tihana Mikulčić, zahvalivši se LIDL-u, ali i korisnicima Doma, njihovim obiteljima i svim djelatnicima na uzajamnom razumijevanju i suradnji.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email