NEWS
LUTRIJA T

Kulturno ljeto u Svetom Lovreču se zahuktalo…

DAFT acoustic trio Sv Lovreč
29.06.2022. 22:46; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Kulturno ljeto u Svetom Lovreču se zahuktalo…

Ovogodišnje kulturno ljeto u Svetom Lovreču naprosto obiluje događajima, jer se svakog tjedna održi barem dva različita događaja. Tako nas ovog tjedna očekuju još jedni Gušti Lovreča, te koncert akustične glazbe.

Sad već tradicionalni sajam lokalnih proizvoda Gušti Lovreča poziva sve zainteresirane na trg Placa, gdje svakog četvrtka dolaze OPG-ovi, obrti i udruge s Lovreštine promovirati i prezentirati svoje proizvode. Na pultovima se tako mogu naći vrhunska vina, rakije, ekstra djevičanska maslinova ulja, sir, suhomesnati proizvodi, med, marmelade i rukotvorine. Dakako, bit će ovdje i zanimacije za djecu, kao i glazbe uživo. Svi koji vole lokalno i autentično neka, stoga, dođu u četvrtak, 30. lipnja na pitoreskni trg Placa i kušaju dobre kapljice i zalogaje, podruže se i zabave. Gušti Lovreča počinju u 19 sati, a ulaz je besplatan.

A u nedjelju, pak, 03. srpnja, na lokaciji nazvanoj „poli Malin” održat će se koncert akustične glazbe. U glavnoj ulozi ove glazbene poslastice bit će grupa DAFT acoustic trio, akustični trojac iz Poreča i Vrsara. Njihov repertoar sastoji se od mnogih svjetski poznatih uspješnica, poput hitova Depeche Modea, Robbie Williamsa, R.E.M.-a, U2, Red Hot Chilli Peppersa i mnogih drugih. U ljupkom ambijentu starog mlina, uz šuštanje vode s vodenice i zavodljive tonove grupe DAFT acoustic trio posjetitelji mogu doći uživati i lijepo se opustiti. 

Koncert počinje u 21 sat i ulaz je također besplatan. 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email