NEWS

Kuglačice Istre Poreč pobijedile u Ogulinu

kuglačice2020
21.02.2021. 19:01; Učitavanja: 78; Početna / Sport i rekreacija / Kuglačice Istre Poreč pobijedile u Ogulinu

Kuglačice Istre su subotnjim gostovanjem u Ogulinu nastavile pozitivan niz koje su započele u drugom dijelu prvenstva 1.HKL – žene. Utakmica je završila rezultatom 7:1 za Istranke i sa 229 čunja viška. Posebno raduje da su sve igračice dobro odigrale i postigle ukupni rezultat ekipe od 3500 čunja, što je san svake ženske ekipe .

Nakon prvog para rezultat je bio 1:1 i kada su možda domaće igračice gajile neku nadu jer je njihova igračica srušila 607 čunja. Ulaskom Marijane Liović u drugom paru sve im je snove uništila.
Marijana je igrala maestralno i oborila velikih 629 čunja.

Zadnji par je imao ugodan zadatak samo povećati već postignuti rezultat.
Za Istru  igrale su: Maja Nanić (588), Valentina Pavlaković(579), Marijana Liović(629), Nikolina Pavlaković(561), Katja Oplanić(571) i Nataša Ravnić(572).

Slijedeći vikend u Poreč dolazi ekipa Admirala iz Zagreb koja je ove subote napravila veliki podvig pobjedivši na svojoj kuglani ekipu Mlake iz Rijeke i tako im nanijela prvi ovogodišnji poraz.
Susret će biti pravi derbi jer se radi o dvije izjednačene ekipe ali poznavajući Istranke vjerujemo da će ipak one biti te koje će odlučivat o ishodu.

Igra se u subotu u 12 sati ali bez publike pa susret možete pratiti preko live streaming-a.

Print Friendly, PDF & Email