Kuglačice Istre Poreč pobijedile su ekipu Siscie iz Siska: ISTRA – SISCIA 6:2

kuglačice-2020
08.11.2020. 23:19; ; Početna / Sport i rekreacija / Kuglačice Istre Poreč pobijedile su ekipu Siscie iz Siska: ISTRA – SISCIA 6:2

U subotu su kuglačice Istre ugostile ekipu Siscia iz Siska. Porečanke se nisu dale iznenaditi, već su ozbiljno krenule u samu igru. Takvim pristupom i odgovornošću došle  su do pobjede od 6:2.
Istranke su oborile 3322 čunja, dok su gošće oborile 3132.
Najuspješnija igračica utakmice bila je Valentina Pavlaković sa oborenih ogromnih 632 čunja.

Valentina Pavlaković je rezultat postavila u prvom paru i uz Marijanu Liović (551) povele su sa 96 čunja prednosti i omjer u poenima 1:1.
U drugom paru igrale su Maja Nanić (569) i Martina Legović  Matošević (520) koje su također podjelile poene, ali povečale omjer u čunjevima na 123.
U treći krug ušle su Katja Oplanić i Nataša Ravnić koje su s obzirom na rezultat utakmice isto omogućile da u igru uđu i naše perspektivne kadetkinje Dora i Tea Štetić koje su opravdale svoj nastup. Na kraju je tako rezultat bio 6:2 sa 190 čunja razlike.

U nedjelju su sestre Štetić nastupile na Državnom prvenstvu u disciplini TANDEM u kategoriji juniorki (U23) gdje su također pokazale odličnu igru. Na Državnom prvenstvu je nastupio još jedan tandem u sastavu Natali Mesarić i Barbara Buretić. Oba tandema  dospjela su do četvrtfinala.  

ŽKK Istra

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna