NEWS
valfresco

Kraljević pljačkao bankomate po Međimurju ? (Glas Istre)

07.03.2007. 00:00; Učitavanja: 784; Početna / Crna kronika / Kraljević pljačkao bankomate po Međimurju ? (Glas Istre)

Porečka policija uhitila je jučer rano ujutro Miroslava Kraljevića (41), porečkog ugostitelja i vlasnika pizzerije »Dali« u Poreču, zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela teške krađe. Policija je potvrdila uhićenje Kraljevića, navodeći samo inicijale osumnjičenika.

U tijeku su izvidi i kriminalistička obrada, a u istragu su uključene i druge uprave i policijske postaje sjeverozapadne Hrvatske. Sve se odvija uz koordinaciju MUP-a, saznajemo od policije. Neslužbeno pak doznajemo da je Kraljević uhićen zbog sumnje na nekoliko pljački bankomata na području Međimurja te da se radi o većem iznosu novca.

Miroslav Kraljević, inače vlasnik dvaju ugostiteljskih objekata u Poreču, već je bio "gost" na stranicama Crne kronike našeg lista. Krajem siječnja prošle godine došao je u naše porečko dopisništvo i ispričao da su ga trojica Porečana, od kojih dvojicu poznaje, bez razloga pretukli u toaletu kavane »Pan«. Tvrdio je da su ga napali Alen Knežević, izvjesni Kenan i neki treći muškarac s kapom te da oni za tučnjavu neće odgovarati, jer je netko, prema njegovim navodima, obrisao tragove prije nego što je došla policija.

Nedugo zatim javio nam se i Alen Knežević koji je tvrdio obrnuto, odnosno da je Kraljević napao njega se u tučnjavi samo branil. Kazao je da je nekoliko dana poslije tučnjave čuo da je Kraljević u svom lokal mahao pištoljem i govorio da će ga upucati. Spominjao je i fizički sukob s Kraljevićem četiri godine prije lanjskog incidenta u »Panu«

N. Softić, Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email