Konzum uvodi online kupovinu u Poreču i Puli uz uslugu Pokupi

Konzum online 1
17.04.2020. 11:50; ; Početna / Gospodarstvo / Konzum uvodi online kupovinu u Poreču i Puli uz uslugu Pokupi

Stanovnici Poreča odsad mogu u Konzumu kupovati i online iz udobnosti svog doma te proizvode potom preuzeti u prodavaonici u Ulici Mate Vlašića, dok će stanovnicima Pule usluga biti dostupna od ponedjeljka 20. travnja s preuzimanjem u Konzumu na Šijanskoj cesti

Na popis gradova u kojima Konzum omogućava online kupovinu kao jedini trgovački lanac u Hrvatskoj s vlastitom internetskom trgovinom danas se upisao Poreč, a u ponedjeljak 20. travnja usluga postaje dostupna i u Puli. Njihovi stanovnici i stanovnici okolnih naselja tako će moći birati namirnice, kućanske i higijenske potrepštine te brojne druge proizvode iz udobnosti vlastitog doma da bi ih potom u dogovorenom terminu preuzeli u prodavaonicama Konzuma u Ulici Mate Vlašića u Poreču ili na Šijanskoj cesti u Puli.

Proces kupnje s pomoćnom opcijom Pokupi vrlo je jednostavan. Kupac najprije u online trgovini treba izabrati opciju Pokupi te potom odabrati proizvode, nakon čega slijedi odabir lokacije i vremena preuzimanja naručenih proizvoda te odluka o plaćanju online ili prilikom preuzimanja naručenih proizvoda. U dogovorenom vremenu kupac treba doći u odabranu prodavaonicu i na ulazu se javiti zaštitaru koji će ga odmah uputiti na info pult ili posebno označenu blagajnu gdje će pokazati e-mail s potvrdom narudžbe te bez čekanja preuzeti naručene proizvode.

U korištenju opcije Pokupi postoje dodatne razlike u odnosu na opciju dostave, budući da je riječ o pomoćnoj usluzi usmjerenoj prvenstveno na podršku internetskoj trgovini. Stoga Konzum kupce moli za razumijevanje i spremnost na mogućnost da se cijene u određenoj mjeri razlikuju od onog što su naručili. Takve su razlike moguće jer se naručeni proizvodi naplaćuju na dan preuzimanja, a ne na dan kreiranja narudžbe kao kod regularne online kupnje, ali u Konzumu rade na tehničkom rješenju kako bi unaprijedili i taj proces. Uz to, valja imati na umu i da je asortiman dostupan putem usluge Pokupi uži od onog dostupnog kupcima koji odaberu opciju dostave na odabranu adresu.

Konzum sve kupce poziva i da budu savjesni prilikom kupnje i pune svoje košarice proizvodima u iznosu do 1.000 kuna kako bi im narudžba mogla biti brže obrađena, čime će se omogućiti i drugim kupcima da obave kupnju.

Više informacija o pomoćnoj usluzi Pokupi dostupno je na stranici konzum.hr/pokupi.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email