NEWS

Kod “Petrola” jedna osoba poginula

msar3206224
foto: Mateo Sardelin, Glas Istre
09.02.2016. 17:45; ; Početna / Crna kronika / Kod “Petrola” jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula na porečkoj zaobilaznici u utorak oko 16.20 sati u stravičnoj prometnoj nesreći na dionici od benzinske crpke Petrol i rotora koji dijeli Poreč od Kufci. Službenih informacija o detaljima nesreće, kao ni o identitetu ili barem godinama poginulog vozača, još nema budući da policija i državni odvjetnik trebaju obaviti očevid.

Prema neslužbenim informacijama, kamion marke Volvo jednog poduzeća iz Kaštelira se kretao iz smjera Petrola prema Kufcima, a automobil Honda Accord također pulskih oznaka u suprotnom smjeru. Do frontalnog sraza je došlo neposredno pred blagi zavoj u desno u smjeru Petrola, a od siline udarca automobil je odbačen u kanal s desne strane kolnika dok je kamion izletio s lijeve strane kolnika i prevrnuo se na desnu bočnu stranu. Na kolniku su vidljivi tragovi od sudara te razbacana zemlja. Vozač kamiona je prema informacijama koje smo dobili na terenu, prošao bez ozljeda. Više informacija očekujemo nakon što državni odvjetnik i policija obave očevid.

Cesta je za sav promet zatvorena od 16.40 sati, a vozila se preusmjeravaju na okolne prometnice. Po dojavi o prometnoj nesreći na mjesto događaja su pored policije upućena dva vozila Hitne medicinske pomoći te porečki vatrogasci koji su iz sigurnosnih razloga pregledali oštećena vozila radi eventualne mogućnosti zapaljenja. Porečka policija je trakama zatvorila kružne tokove, a propuštana su samo službena vozila.

(M. S. Glas Istre)

Print Friendly, PDF & Email