NEWS
Ljekarna

Košambra: Javni uvid u Studiju zaštite okoliša – poziv na sudjelovanje

03.01.2006. 00:00; ; Početna / Kultura / Košambra: Javni uvid u Studiju zaštite okoliša – poziv na sudjelovanje

Započinje javni uvid u Studiju zaštite okoliša ciljanog sadržaja za zahvat –

IZGRADNJA UREĐAJA ZA PRIHVAT I OBRADU SADRŽAJA SEPTIČKIH JAMA I DEHIDRACIJU MULJA NA ODLAGALIŠTU KOŠAMBRA U POREČU

Javni uvid traje 14 dana i to od 2. do 16. siječnja 2006. godine

Uvid u Studiju može se obaviti u prostorima Upravnog odjela za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Poreča, Obala maršala Tita 5 u Poreču i Upravnom odjelu za prostorno uređenje,graditeljstvo i zaštitu okoliša Istarske županije u Puli, Flanatička 29/II i to radnim danom od 9,00 do 14,00 sati.

Javna rasprava će se održati dana 10. siječnja 2006. godine u Velikoj vijećnici Gradskog vijeća Grada Poreča u Poreču, Obala maršala Tita 5, sa početkom u 17 sati.

Izlaganju će biti nazočni predstavnici investitora, tvrtka Usluga d.o.o. iz Poreča i predstavnici izrađivača Studije, tvrtka IRI d.d. za istraživanje, razvoj i ispitivanje iz Siska, koji će prikazati tehničko tehnološke elemente projekta kao i mjere zaštite okoliša koje su definirane Studijom.

Pozivaju se svi zainteresirani da sudjeluju u raspravi o Studiji te da svoje primjedbe i prijedloge upišu u knjige primjedbi na mjestima uvida do zaključivanja javnog uvida ili ih u pisanom obliku dostave na adresu: GRAD POREČ, Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Poreča, Ulica maršala Tita 5, 52 440 POREČ.

Print Friendly, PDF & Email