NEWS

KAŠTELIRSKO LJETNO KINO NA OTVORENOM: Film o poznatom Inspektoru Poirotu okupio brojne posjetitelje

2018-08-18_21h19_26
18.08.2018. 21:19; Učitavanja: 273; Početna / Novosti / Okolne općine / KAŠTELIRSKO LJETNO KINO NA OTVORENOM: Film o poznatom Inspektoru Poirotu okupio brojne posjetitelje

Inspektor Poirot, kokice, svjež zrak i zvjezdano istarsko nebo. U svemu tome mještani i turisti uživali su sinoć na prvome ljetnom kinu u parku u centru Kaštelira. Osim lokalaca svih generacija, projekcija je privukla i velik broj turista koji svoje ljeto provode upravo u Kašteliru i okolici.

Jedna je ovo u nizu manifestacija kojom se nastoji oživiti park u centru Kaštelira, kojom na suvremen način ovaj park ponovno postaje mjestom okupljanja mještana Kaštelira, ali i njihovih sve mnogobrojnijih gostiju. Neki od njih sinoć su se našli baš pred platnom u ovome parku. Izbor filma pao je na Ubojstvo u Orient Expressu koje istražuje slavni inspektor Poirot.

Iz Općine i Turističke zajednice najavljuju kako se ljetno kino u Kaštelir vraća i nagodinu i to s više projekcija, pa će se ne platnu u ovome parku naći filmovi različitih žanrova, uključujući i animirane filmove.

TV ISTRA

Print Friendly, PDF & Email