NEWS

Kaštelirski umirovljenici održali svečanu zajedničku večeru i skupštinu

2
18.12.2023. 10:12; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Kaštelirski umirovljenici održali svečanu zajedničku večeru i skupštinu

Udruga umirovljenika općine Kaštelir-Labinci održala je u subotu, 16.12.2023. na domu svečanu zajedničku večeru i svoju redovnu skupštinu na kojoj je dopredsjednik Valter Bratović ukratko članovima iznio ostvarene rezultate  te financijsko izvješće za 2023. godinu.

Bratović je u nastavku iznio sve ostvarene akcije pa su na osnovu svog angažmana pohvaljene članice Ester Diklić i Nevenka Kocijančić za održane radionice. Načelniku općine Đulijanu Petroviću uručen je poklon za odličnu suradnju i pomoć udruzi umirovljenika u ostvarenju svojih ciljeva. Načelnik je istaknuo kako se naša mala općina trudi ispuniti potrebe i želje ove brojne populacije.

Nakon radnog dijela, uslijedila je svečana večera koja je uz muziku trajala do kasno u noć.

Umirovljenici, kojih je na večeri bilo preko 80,  se zahvaljuju svim donatorima koji su omogućili da se kroz godinu 2023. ostvare sve aktivnosti i da se u tako lijepoj atmosferi druže i zabavljaju na završnoj večeri i skupštini. 

ED

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email