NEWS

Kartulina iz Vranići – 15

13.05.2007. 00:00; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Kartulina iz Vranići – 15
955IMG_4779.JPG

Otvorene su izložbe idejnih rješenja za gradsku rivu i gradsko parkiralište, zakazane su javne rasprave za Detaljne planove uredjenja: starog nogometnog igrališta u Poreču i prostora od starog Červara do Svete Ane. Stigle su ponude za sanaciju odlagališta otpada Košambra, na ponovljeni natječaj. Raspisan je natječaj za prodaju poslovnih prostora nove zgrade Pučkog otvorenog učilišta Poreč i natječaj za još jedno radno mjesto ( gradjevinske struke ) u gradskom poduzeću "Parentium".

Poljoprivrednici u Kašteliru moći će brže do svojih polja uz Mirnu, jer je dovršen i otvoren most u Kazalčevom dolu.

U općini Funtana skidaju se ograde uz plaže, a u općini Tar-Vabriga se postavljaju. Ne razumijem tu logiku, ali netko tu zaradjuje.

Rezanje suhih borova i grana od gradskog kupališta do Brula koštalo je više nego neki cjelogodišnji programi održavanja, planirani u proračunu Grada, a takodjer se odnose na poslove iz domene komunalnog sustava. Dobro, znamo, da je kozmetika skupa.

Umjesto "Pina staklara" koji je bio zadužen samo za transparentnost nogometnog kluba, transparentnost porečkog sporta će kao novi član Izvršnog odbora Sportske zajednice grada osigurati Edo Kos ( mišljenje predlagača ).

Za glasine se ne može reći da su presušile, na Skupštini SZG Poreča smo čuli i da neki pitaju: " da li je točno da kuglana nije otvorena, jer kugle po stazama klize unazad" ? Šuška se da će ovog tjedna biti raspisan natječaj za parking kod groblja, natječaj za staro nogometno igralište. Nadalje se šuška da je gotov projekt "Porečkog bazena".

Na kraju kako ne bi pomislili da sam malo maka: U Poreču poznata ATRAKCIJA nastupa 18.svibnja 2007.godine samo za Vas : T B F ( Badovinac & radnici ), budite u djiru Ateliera I, vidimo se !

Utipkao i odaslao: R.V.Aleksić

Print Friendly, PDF & Email