NEWS

Judoisti Istre na 32. međunarodnom kupu Labinska republika

IMG_7075
13.02.2017. 12:20; ; Početna / Sport i rekreacija / Judoisti Istre na 32. međunarodnom kupu Labinska republika

U nedjelju 12.02.2017. održan je 32. međunarodni kup Labinska Republika. Na natjecanju je nastupilo 493 natjecatelja iz 33 kluba iz Italije, Slovenije, BiH, Srbije, Japana i Hrvatske. 
Judo klub Istra nastupila je u svi dobnim uzrastima; od djece, kadeta, seniora pa sve do veterana. Krešimir Raguž, Goran Aralica i Giordano Simpsich osvojili su druga mjesta u kategoriji dječaci do 10 godina, bez plasmana su ostali Domagoj Raguž i Leo Duraković.
Djevojčice Marta Ferenčić, Mateja Severovič, Nina Batalija su se po prvi puta okušale u borbi u stojećem stavu te nažalost ostale bez plasmana.
Mlađi kadet Paolo Grubiša Paolo osvojio je brončanu medalju. U konkurenciji seniora do 90 kg Luka Maleš s dvije pobjede i jednim porazom dolazi do bronce, Darko Maljić u kategoriji do 100 kg ostvaruje plasman.
U kategoriji veterani preko 100 kg Nikola Matić koji je ujedno i predsjednik kluba; s jednom pobjedom i jednim porazom ostvaruje odlično drugo mjesto te dokazuje da se i sa 50 godina i iznad može baviti natjecateljskim Judom.

 

Upisi bezobzira na dob i iskustvo su i dalje u tijeku!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
BUS-S