NEWS
LUTRIJA T

Još dva dana traju upisi u plesni ljetni kamp Studia za izvedbene umjetnosti Mot 08

plesni ljetni kamp
17.06.2020. 09:12; ; Početna / Obavijesti / Još dva dana traju upisi u plesni ljetni kamp Studia za izvedbene umjetnosti Mot 08

Baza kampa bit će u novoj dvorani Mot-a u ulici Karla Huguesa 26/b, dok će se  sve ljetne aktivnosti odvijati na gradskom kupalištu. Osim kupanja na plaži, posjetu aquaparku, adrenalina parku i ostalih ljetnih  zabava,  djeca će imati prilike naučiti puno na kvalitetnim plesnim radionicama.

 Plesnu radionicu suvremenog plesa vodit će mlada umjetnica sa već vrlo bogatim plesnim iskustvom, Mia Štark. Radionicu baleta vodit će renomirana solistica baleta u HNK Dunja Novković koja će zasigurno svojim velikim znanjem obogatiti i oplemeniti znanje  djece.

  Za zagrijanu i ubrzanu atmosferu tu su radionice hip hopa koju će voditi poznati Renton Joel Mantilla iz poznate plesne grupe Flash Dance Unit, dok će Urban fusion radionicu vodit mladi talentirani plesač i umjetnik Devin Juraj.   

Radionice su raznovrsne, poučne i zabavne i zasigurno će svako dijete uživati a možda i otkriti skrivene talente.  Za nezaboravno ljeto  prepuno zabave, druženja i plesa  pridružite se veselom plesnom ljetnom kampu studia za izvedbene umjetnosti MOT 08.

Sve informacije vezano za upise možete dobiti na brojeve telefona: 091 206 29 22  i  095 8563 570.

Još je par mjesta ostalo, stoga požurite.

Print Friendly, PDF & Email