NEWS

Još danas i sutra u Poreču Europski Grand Prix u Streličarstvu

IMG_9709
07.06.2024. 15:37; ; Početna / Sport i rekreacija / Još danas i sutra u Poreču Europski Grand Prix u Streličarstvu

Poreč je ove godine ponosni domaćin Europskog Grand Prixa u streličarstvu koji se održava od 3. do 8. lipnja 2024. godine na nogometnim terenima u Zelenoj Laguni.

Grand Prix predstavlja vrhunsko streličarsko natjecanje koje će okupiti najbolje streličare iz cijele Europe, ali i nekih zemalja izvan Europe, pružajući im izvanrednu priliku za demonstraciju njihovog umijeća i strasti prema ovom sportu. Streličari će se natjecati u kategorijama olimpijski i složeni luk. Na natjecanjima će sudjelovati 350 streličara iz 30-tak zemalja, što svjedoči o prestižu i važnosti ovog događanja.

„Veliko nam je zadovoljstvo da se streličari i ove godine vraćaju u Plavu Lagunu. Posebno smo ponosni na naše sportske grupe i sportska natjecanja koja, uz smještajnu infrastrukturu, imaju i svu sportsku infrastrukturu potrebnu za natjecanja na najvišem nivou. Vjerujemo kako će se sportaši i ove godine u našim hotelima osjećati dobrodošlo i sigurno, uz naše ljubazne domaćine i kvalitetu usluge koju pružamo. Naša orijentiranost prema sportu očituje se i kroz brend Plava Laguna Sport kojeg smo lani predstavili te se time opredijelili za snažniji razvoj sportske infrastrukture kao i jačanje partnerstava na području sporta,“ poručuju iz Plave Lagune.

„U nešto više od mjesec dana prije Olimpijskih igara, streličarke i streličari imaju priliku provjeriti svoju formu na natjecanju koje je organizirano na vrlo visokom nivou. Ambijent Zelene Lagune, smještajna ponuda te lijepo vrijeme zaokružili su i ovaj put priču sportskog turizma i ponude“, poručili su iz Hrvatskog streličarskog saveza, organizatora Europskog Grand Prixa.

Poreč je već tradicionalno prepoznat kao kvalitetna sportska destinacija, koja je pokazala visoku razinu organiziranosti i spremnosti tijekom ugošćavanja najvećih sportskih događaja. Inače, kroz mjesec lipanj, Poreč i Plava Laguna bit će domaćini i natjecanja za mlade u judou i karateu, što dodatno potvrđuje našu predanost sportu i mladim sportašima

P.L.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email