NEWS
Pentola Porec S2 102020

Jesensko izdanje BOOKtige pred vratima

book-1024x683
17.09.2020. 12:04; Učitavanja: 85; Početna / Kultura / Jesensko izdanje BOOKtige pred vratima

Dragi naši ljubitelji knjiga i čitanja, bogata je kulturna jesen pred nama!

Sukladno svim preporukama i epidemiološkim mjerama, listopad ćemo otvoriti jesenskim izdanjem BOOKtige, dragim nam festivalom pročitanih knjiga koji već trinaestu godinu, zajedno s vama, kreiramo, obogaćujemo i njegujemo. Za vas smo pripremili bogat program koji će se odvijati u paviljonu u parku Matije Gupca, a spreman je i fond knjiga za BOOKtižin, sajam pročitanih knjiga, koji svake godine okuplja veliki broj namjernih i nenamjernih prolaznika.

I ove godine bit će dragocjena pomoć svakog volontera! Stoga vas pozivamo da nam se priključite te svojim doprinosom pripomognete da ovogodišnji festival, i u ovim neizvjesnim vremenima, bude organiziran na najbolji mogući način.

BOOKtiga se ove godine održava od četvrtka 1. listopada do subote 3. listopada. Pomoć nam možete pružiti prodajom knjiga na sajmu, od 10.00 do 20.00 sati – onoliko vremena koliko želite i možete. Svoje volonterske sate možete rasporediti ili u jutarnjem ili u popodnevnom terminu. Prijaviti se možete na broj telefona 434-196.

Uvrstimo još jedan festival čitanja, stvaranja i druženja u svoj raspored i veselimo se zajedno još jednoj vašoj i našoj BOOKtigi.

Vaša
Gradska knjižnica Poreč

Print Friendly, PDF & Email