NEWS

Javna tribina “Đilet i mullet – kako su se zabavljali Porečani u 80ima” u Srednjoj školi Mate Balote ispunila je sva očekivanja

20240509_140710
10.05.2024. 18:15; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Javna tribina “Đilet i mullet – kako su se zabavljali Porečani u 80ima” u Srednjoj školi Mate Balote ispunila je sva očekivanja
Zahvaljujemo našim gostima koji su nam prenijeli svoja sjećanja iz mladosti i koji su nas odveli u Poreč kakvog nas većina sudionika na tribini ne zna, ali upravo putem ovakvih druženja možemo zamisliti kako je to nekad bilo.
Hvala Josipu Marasu, Eleni Uljančić, Denis Mikatović Jugovac, Damiru Milošu Čuri, Damiru Milošu, Nenadu Veleniku, Ediju Žužiću i Giancarlu Šegonu, što su izdvojili malo vremena i pričali nam o tim, legendarnim, osamdesetim vremenima.
 
Hvala Franu i Lukreciji na uvodnoj pjesmi, hvala Viti i Samueli na vođenju, našim plesačima koji su nas odlično uplesali u 80e. Bilo je baš odlično!
 
I na kraju, hvala našim profesoricama: Sanji Banko Sirotić, Dunji Brence i Andrei Deković, na organizaciji javne tribine i vođenju projekata zavičajne nastave u našoj školi.
 
U Buzetu se uskoro predstavljamo s ovim projektom, a onda jedva čekamo raditi na sljedećem, već iduće školske godine!
 
SŠMBP
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email