NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Izvrstan nastup daljinskih plivača KDPSR Poreč na CroCup natjecanju u Raslini

DSCN5033
26.07.2015. 11:09; ; Početna / Slider / Izvrstan nastup daljinskih plivača KDPSR Poreč na CroCup natjecanju u Raslini

U subotu, 25. srpnja na Prokljanskom jezeru održano je šesto ovogodišnje natjecanje u plivanju na otvorenim vodama iz ovogodišnje CroCup serije.

Plivalo se na dionici od 5000 m na kojoj je nastupilo 98 plivačica i plivača. Među njima čak njih 15 iz Kluba za daljinsko plivanje Poreč. Boje kluba zastupali su: Natali Žgomba, Aleksandra Stević, Blanka Kvaranta, Longino Sošić, Željko Sušek, Vaso Vulin, Ivan Kuokolja, Filip Husnjak, Simon B. Milanković, Antonio Žgomba, Goran Višković, Valter Pilato, Gordan Ukić, Marijan Matuzović, Daniel Popović.

Cure i dečki osvojili su po kategorijama pregršt medalja, ali ovaj puta i broncu (Ivan Kukolja) u apsolutnoj muškoj konkurenciji.
U dobnim kategorijama medalje su osvojili: Antonio Žgomba-srebro, Aleksandra Stević- bronca, Husnjak Filip-bronca, Natali Žgomba-bronca, Kukolja Ivan- zlato, Blanka Kvaranta-srebro, Vaso Vulin-srebro, te Željko Sušek-srebro.

U muškoj konkurenciji pobjednik je bio Duje Milan iz KDP Split, a u ženskoj Nika Perčić iz KDP Primorje Rijeka.

Slijedeće subote CroCup se nastavlja Državnim prvenstvom na 10.000 m koje se održava u Omišu, i već tradicionalno predstavlja poseban izazov za svakog ljubitelja plivanja na otvorenim vodama.

Čestitke plivačicama i plivačima KDPSR Poreč !

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email