NEWS
Best of Poreč

IZBORNA SKUPŠTINA ISTARSKOG ZBORA UČITELJA I TRENERA SPORTOVA NA SNIJEGU

24.09.2011. 00:00; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / IZBORNA SKUPŠTINA ISTARSKOG ZBORA UČITELJA I TRENERA SPORTOVA NA SNIJEGU

Na prekjučerašnjoj redovnoj izbornoj skupštini Zbora učitelja i trenera sportova na snijegu Istre održanoj u Poreču, izabrano je novo vodstvo. Narednih četiri godine na čelu ZUTS-a Istra bit će Dubravko Grgić iz Umaga koji je naslijedio dosadašnjeg predsjednika, profesora Marija Paljara iz Poreča. Izabrano je i novi Izvršni odbor kojeg čine Vedran Vrus iz Poreča, Saša Celić iz Umaga, Marko Ugrin iz Rovinja, Denis Fable iz Labina te Ivica Biletić i Cristian Bruno Galić iz Pule. Na čelu novog Nadzornog odbora bit će Branko Uležić uz Sinišu Blaževića i Lorisa Benassija. Novi je predsjednik istaknuo da je njegov prethodnik Mario Paljar u vodstvu ZUTS-a Istra gotovo 30 godina, otkad je i osnovan, a da će novo vodstvo nastaviti taj zacrtani put ZUTS-a te će zajedno sa svojim suradnicima nastojati podići razinu skijanja u Istri na još višu razinu.
– Cilj nam je imati još više takmičenja rekreativaca tijekom sezone skijanja ne bi li uspjeli organizirati Kup Istre. Istra ima više od 10 tisuća aktivnih skijaša medu kojima ima i onih koji znaju jako dobro skijati. Upravo su ti ljudi budući učitelji skijanja s kojima moramo raditi ne bi li omasovili naše članstvo. Mlade snage, mladi ljudi, mladi učitelji su naša budućnost. ZUTS Istra je odavno slovio kao zavidno homogena i kompaktna skupina, a to ćemo, nadam se, vratiti. Bilo je tenzija, trzavica i nesuglasica. No to je prošlost za čime se više nećemo osvrtati. Pred nama je nova sezona skijanja i puno posla. Organizirat ćemo niz seminara i to već od ovog prosinca, zaključio je Grgić. Iduće godine ZUTS Istra slavi 30 godina postojanja i tom će prilikom biti organizirana velika skijaška fešta u Istri.

C. B. G. Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani