NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Izabrano novo vodstvo Istarske stranke umirovljenika podružnice Poreč

skupstina
14.03.2022. 08:58; ; Početna / Politika / Izabrano novo vodstvo Istarske stranke umirovljenika podružnice Poreč

Prošlog je tjedna u Domu obrtnika u Poreču održana izborna skupština porečke podružnice Istarske stranke umirovljenika ISU-PIP na kojoj je jednoglasno izabrano novo predsjedništvo u sastavu: Mario Ritoša, Marija Maras, Aliče Perhat, Celestina Krulčić, Alessandro Rimanić, Anton Tomičić, Đorđe Ostojić i Franc Dobrilović te novi predsjednik Ivica Mikulčić, ujedno i član predsjedništva.

Sjednici je bio nazočan i predsjednik Istarske stranke umirovljenika ISU-PIP Zdenko Pliško koji je novom vodstvu Podružnice poželio uspješan rad.

Kako je u svom obraćanju istakao novi predsjednik Podružnice Poreč ISU-PIP Ivica Mikulčić, koji već obnaša dužnost vijećnika u Skupštini Istarske županije, u narednom razdoblju zalagat će se za dalje jačanje Podružnice Poreč, razvijati suradnju s lokalnom i regionalnom vlasti, nastaviti se zalagati za sve vidove podrške i zaštite prava umirovljenika i starijih osoba  kako bi bili dostupni svima onima kojima su potrebni, što je posebno aktualno u izazovnim vremenima koja slijede. 

Posebno je istaknuo značaj aktivnog uključivanja umirovljenika u život zajednice, da se na umirovljenike ne gleda kao na one kojima treba samo davati, već su umirovljenici važan resurs, koji još uvijek mogu dati značajan doprinos razvoju zajednice svojim iskustvom i stručnim sposobnostima. Posebno se zahvalio svojim prethodnicima na uspješnom djelovanju i ostvarenim rezultatima.

ISU

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email