NEWS

iz Otvorenog pučkog učilišta

17.03.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / iz Otvorenog pučkog učilišta

Osnovna glazbena škola "Slavko Zlatić"

Poreč, 16. ožujka 2005. godine

Izvješće sa 43. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa, Regionalno natjecanje u Velikoj Gorici od 14. do 16. ožujka 2005. godine

U Velikoj Gorici od 14. do 16. ožujka 2005. godine natjecalo se četiri učenika Osnovne glazbene škole “Slavko Zlatić” pri Pučkom otvorenom učilištu Poreč. Učenici su prvi puta nastupali kao solisti u vrlo jakoj konkurenciji, te su postigli izuzetan uspjeh. koji će im biti motivacija za njihov daljnji napredak i rad.

U I. kategoriji u disciplini gitara natjecala se Marija Perušinović, učitelj Domagoj Terzić, iz područnog odjela Vrsar, te je osvojila III. nagradu, iz Osnovne glazbene škole «Slavko Zlatić» Poreč, Kristina Brčić i Stephanie Stelko, učitelj Vlade Brzović, svojim su nastupom osvojile III. nagradu.

Patricia Počanić, učitelj Vlade Brzović, natjecala se u II. kategoriji u disciplini gitare, te je za svoj nastup dobila priznanje što svakako predstavlja uspjeh budući da se natjecala sa učenicima srednjih glazbenih škola i bila među najmlađima u svojoj kategoriji.

Iako im je to prvo solističko natjecanje, stečeno iskustvo, uspjeh i zajedničko druženje sa ostalim vršnjacima iz drugih dijelova Hrvatske biti će im sigurno dobra motivacija za njihov daljnji napredak i rad.

Predstojnica Škole: Ravnateljica Učilišta:

Sanja Radetić Fatorić, prof. Gordana Restović, dipl.iur., prof.

Print Friendly, PDF & Email