NEWS
Best of Poreč

Iwie by upim – omiljeni talijanski modni brend specijaliziran za žene svoja vrata otvara u Puli

iwie_upim_(2)
foto: Manuel Angelini, Regional
03.08.2020. 13:38; ; Početna / Gospodarstvo / Iwie by upim – omiljeni talijanski modni brend specijaliziran za žene svoja vrata otvara u Puli

U samom centru Pule, na adresi Flanatička 19, ovog ponedjeljka 03.08.2020. s početkom u 08:00 sati bit će otvorena prva Iwie by upim trgovina u Hrvatskoj sa ženskom trendi odjećom s talijanskim potpisom. Uz predstavljanje aktualne kolekcije za jesen/zimu 2020 sve posjetitelje na dan otvorenja očekuje popust od 20% na cjelokupnu ponudu.

Sve trendseterice koje tragaju za savršenim odjevnim komadima, privlačnim dizajnom, kvalitetnim materijalima, ali i pristupačnim cijenama Iwie by upim talijanski je brend u koji će se zaljubiti na prvu. Iwie by upim ženama nudi nosive i atraktivne odjevne komade koje mogu nositi svakog dana i kombinirati sa svime što već imaju u ormaru. Svaka kolekcija veliku pažnju posvećuje jednostavnom, privlačnom i nosivom dizajnu za sve žene bez obzira na godine. Taj spoj stvorio je predivne komade inspirirane prepoznatljivim talijanskim stilom koji je svojim pristupačnim cijenama osvojio modnu publiku. Bazu ponude Iwie by upim čine jednostavni i praktični odjevni komadi koje žene trebaju u svim prigodama.

Otvaranjem Iwie by upim trgovine, centar grada Pule bogatiji je za još jednog kvalitetnog modnog talijanskog brenda specijaliziranog za žene. Šarmantna vizija Iwie by upim neće ostaviti ravnodušno ni jednu trendsetericu koja drži do kvalitetne odjeće i nenametljivog stila te će u svoj svakodnevni život unijet dozu prekrasnog chica., izjavila je Iva Softić, voditeljica maloprodaje.

Svaka žena koja drži do kvalitete i nenametljivog stila Iwie by upim mjesto je koje svakako trebate posjetiti.

(Regional/Foto: Manuel Angelini)

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani