NEWS
valfresco

Ivan Herak imenovan u Upravno vijeće Instituta za turizam

ivan-herak2
01.08.2018. 14:54; Učitavanja: 694; Početna / Gospodarstvo / Ivan Herak imenovan u Upravno vijeće Instituta za turizam

istarski.hr Ministrica znanosti i obrazovanja u Vladi Republike Hrvatske prof.dr.sc. Blaženka Divjak, odlukom od 25. srpnja imenovala je doc.dr.sc. Ivana Heraka iz Poreča članom Upravnog vijeća Instituta za turizam RH. Uz Heraka u Vijeće su imenovani i Ivana Krznar iz Ministarstva znanosti i obrazovanja i izv prof dr sc Alen Host ,dekan Ekonomskog fakulteta u Rijeci,kao Predsjednik Vijeća.

Upravno vijeće Instituta za turizam, sukladno Statutu Instituta, najvažnije je tijelo Instituta koje upravlja radom Instituta,vodi razvojnu i stratešku politiku Instituta,donosi njegov proračun, razrješuje i imenuje ravnatelja Instituta.

Institut za turizam Republike Hrvatske jedini je javni znanstveni Institut u Republici Hrvatskoj specijaliziran za istraživanja i konzalting u turizmu,između ostaloga,nositelj je izrade ključnih razvojnih dokumenata hrvatskog turizma,poput Strategije razvoja hrvatskog turizma za razdoblje 2014-2020.godine. Institut zapošljava dvadesetak znanstvenika specijaliziranih u oblasti turizma.

istarski.hr

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email