NEWS
Ljeto u Funtani

Istria Gourmet Festival * Tradicija i/ili inovacija

2016-10-05_18h39_52
05.10.2016. 18:40; ; Početna / Gospodarstvo / Istria Gourmet Festival * Tradicija i/ili inovacija

Bliži se prvi kongres Istria Gourmet Festival u organizaciji Turističke zajednice Istarske županije i u suradnji s hotelskom tvrtkom Maistra koji će okupiti vrhunske predavače iz svijeta hotelijerstva i chefove prestižnih restorana s Michelinovim zvjezdicama. Sve naše zvijezde stižu u rovinjsku Staru tvornicu u ponedjeljak, 10. listopada 2016. s početkom u 10:00 sati.

Festival se održava s ciljem upoznavanja turističkih djelatnika te ugostitelja iz Istre i drugih regija sa svjetskim trendovima i odrednicama razvoja istarske enogastronomije. Chefovi Festivala su Niko Romito, Ristorante Reale (Italija), Nicola Portinari, La Peca (Italija),  Lionello Cera, Antica Osteria Cera (Italija), Emanuele Scarello, Agli Amici (Italija) i Tomaž Kavčič, Gostilna pri Lojzetu (Slovenija).

Posebno će se, uz edukacijski dio kongresa u kojem će odvijati i show cooking, u restoranima rovinjskih hotela Adriatic, Monte Mulini i Lone održati i tematske gala večere pod vodstvom ovih vrhunskih kuhara iz restorana ovjenčanih Michelinovim zvjezdicama.

Opširnije o festivalu:

www.istra.com/gourmetfestival

Print Friendly, PDF & Email