NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Istarsku “virtualnu” školsku kros ligu trčali i brojni učenici osnovne škole V. Nazora iz Vrsara

03.03.2021. 22:57; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Istarsku “virtualnu” školsku kros ligu trčali i brojni učenici osnovne škole V. Nazora iz Vrsara
157191481_3801578549921276_7528275698653729359_n
Posljednjim petim kolom završila je prva školska virtualna Istarska kros liga, koju su učenici osnovnih i srednjih škola trčali kroz 5 tjedana, počevši od 30. studenog 2020. godine. U Savezu su odlučili krenuti sa organizacijom virtualne kros lige, da održe kod učenika motivacijski i natjecateljski duh.
Učenici su trčali na stvarnoj stazi u vrijeme kada su mogli i na mjestima koja su izabrali. Slali su svoje rezultate organizatoru lige i tako se družili virtualno tijekom 5 kola. Ukupno se odazvalo 1.073 učenika iz 21 osnovne i 4 srednje škole.
 
Kako je utrka bila natjecateljskog tipa, ali s druge strane rezultat nije bio prioritet same utrke kao takve, iznimno sam ponosna na učenike naše škole (OŠ Vladimira Nazora Vrsar) koji su se prijavili na utrku, a pogotovo na one učenike koji su izdržali do kraja i istrčali svih 5 kola 1. virtualne kros lige !
 
Pravilo je bilo da se mora istrčati minimalno 3 kola, kako bi se rezultati vrednovali, odnosno kako bi učenici zaslužili majicu za sudjelovanje u utrci.
 
Učenici Osnovne škole Vladimira Nazora Vrsar koji su sudjelovali na Županijskom prvenstvu školskih sportskih društva osnovnih škola 5. – 8.razreda te koji su istrčali svih 5 kola 1. Virtualne kros lige su :
5.A
VIKTORIA PREKALJ,
DAVID LAKOVIĆ,
LENI MALINARIĆ
 
6. A
IVA POPOVIĆ
 
6.B
NATALI POROPAT MEKIŠ,
ASJA ZOLOTA,
TINA KRT,
CHIARA MLADENOVIĆ
 
Učenici koji su istrčali tri i četiri kola, te si osigurali majice, još su:
4. KOLA ODRADILI SU :
 
7.B
Nika Soldatić
 
3.KOLA ODRADILI SU :
6.A
Lea Jukić ,
8.B
Andy Žiković
 
Prva školska virtualna kros liga u programu “Veli Jože” za učenice i učenike drugih, trećih i četvrtih razreda osnovnih škola također je održana, te su istu učenice i učenici naše škole trčali kroz pet tjedana, počevši od 7. prosinca 2020. godine.
 
KOD UČENIKA OD 2.- 4. RAZREDA SITUACIJA IZGLEDA OVAKO:
Svih 5 kola 1.VIRTUALNE KROS LIGE ” Veli Jože” ISTRČALI SU :
AIDA KARABEGOVIĆ,
JOSEF BAČAC,
STEFAN PREKALJ,
VEDRAN GRUBOR,
PETAR ŠOP,
LUKA LUKIĆ,
IVAN LUKIĆ,
 
4.KOLA :
VITA VELENIK,
MATEO ČUKA,
DAVID MARAS,
EMMA JURCAN,
NINA MATKOVIĆ,
NIKA NESRSTA
 
3.KOLA :
IVANO ANDRIČEVIĆ,
LEON AQUILANTE,
EVAN DOBRILOVIĆ,
TOMA POPOVIĆ,
NAOMI ARMUŠ,
IAN MANOJLOVIĆ
 
Čestitke svim učenicima na ustrajnosti i trudu, kao i njihovim učiteljicama Eleni Morelato, Dijani Rabar, Ani Mofardin I Sanj Sabatti na potpori!
 
Sanja Matukina,prof.tzk
 
Radio Centar
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email