NEWS

Internet šuti o susretu rukometaša

25.04.2008. 00:00; ; Početna / Sport i rekreacija / Internet šuti o susretu rukometaša
298evtc_logo.jpg

Odnedavno je u funkciji internetska stranica prvenstva www.evc2009.com na kojoj zainteresirani mogu pronaći sve informacije. Pored službenog, stranica ima i turistički dio na kojem je predstavljen Poreč sa svim svojim smještajnim kapacitetima, ali i Brijuni, Pula, Plitvička jezera, Istra i jama Baredine kraj Poreča. Ne treba posebno pojašnjavati koliko značenje u promidžbi turizma imaju ovakve stranice.
S druge strane, u Poreču će se već krajem siječnja sljedeće godine održati u svijetu daleko popularnije i značajnije natjecanje – Svjetsko prvenstvo za rukometaše, o kojem se na internetskoj mreži još uvijek može doznati jako malo, gotovo ništa. Hrvatski rukometni savez je na nedavno održanom sajmu sporta na Zagrebačkom velesajmu dijelio tek skromnu brošuru, a na stranici posvećenoj Poreču stajala je fotografija Primoštena. U istoj brošuri kao službena internetska adresa prvenstva navedena je www.croatia2009.com koja još uvijek nije u funkciji. Na službenim internetskim stranicama HRS-a o prvenstvu se, osim predstavljanja gradova-domaćina, ne može doznati gotovo ništa. Još se manje može doznati na internetskim stranicama Grada Poreča, njegove Turističke zajednice i porečkih hotelsko-turističkih poduzeća.
U Poreču, u koji će uskoro pohrliti turisti, trenutno osim logotipa prvenstva koji je nalijepljen na parket dvorane »Veli Jože«, za koji nismo sigurni da će ga turisti vidjeti, nema nikakva obilježja koje upućuje da će se u tom gradu za manje od godinu dana odvijati SP za rukometaše.

K.Klarić, Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email