NEWS
HALF MARATON S

Institut za poljoprivredu i turizam Vas poziva na sudjelovanje u seriji webinara u okviru projekta WINTER MED

2020-06-12_13h37_18
12.06.2020. 13:38; ; Početna / Obavijesti / Institut za poljoprivredu i turizam Vas poziva na sudjelovanje u seriji webinara u okviru projekta WINTER MED

Nakon održanog prvog webinara u okviru projekta WINTER MED, kojeg je vodio Institut za poljoprivredu i turizam, nastavlja se serija webinara kojima je cilj predstavljanje dobrih praksi upravljanja razvojem održivog i odgovornog turizma u destinacijama na Mediteranu.

Webinari koji će se održati sljedeći tjedan su:

  1. webinar Governance Model for Sustainable Tourism Itineraries održat će se 16.  lipnja 2020. godine, u trajanju od 10:30 do 11:30 sati.
    Na webinaru će se prezentirati iskustvo nastalo u okviru projekta INTENSE, a odnosi se na poboljšanje učinkovitosti javnih akcija (public actions) s ciljem očuvanja, zaštite, promicanja i razvoja prirodne i kulturne baštine obalnih teritorija kroz razvoj održivog turizma integriranog s održivom i intermodalnom mobilnošću, posebice promicanjem cikloturizma i planinarskog turizma.

Za sudjelovanje na ovom webinaru potrebno se je prethodno prijaviti na sljedećem linku: Rezervirajte svoje mjesto ovdje!

  1. webinar „Tourism sustainability toolkit – Adapting tourism sustainability evaluation methods to local needs“ održat će se 17. lipnja 2020. godine, u trajanju od 10:30 do 11:30 sati.
    Na webinaru će se prezentirati iskustvo stečeno u okviru projekta CO-EVOLVE koje se odnosi na razvoj alata kojim se analizira i promovira evolucija ljudskih aktivnosti i prirodnog sustava u obalnim turističkim područjima.

Za sudjelovanje na ovom webinaru potrebno se je prethodno prijaviti na sljedećem linku: Rezervirajte svoje mjesto ovdje!

  1. webinar „Transferability plan – CO EVOLVE“ održat će se 19. lipnja 2020. godine, u trajanju od 10:30 do 11:30 sati.
    Transferability plan projekta CO-EVOLVE analizira i sažima rezultate projekta prema mediteranskoj ljestvici. Sadržaj i model Transferability plan mogu se koristiti za razvoj programa izgradnje kapaciteta, učenja politika i za usklađivanje rezultata projekta s principima Integrated Coastal Zone Management (ICZM) i MPS principima.

Za sudjelovanje na ovom webinaru potrebno se je prethodno prijaviti na sljedećem linku: Registrirajte svoje mjesto ovdje!

Osim navedenih webinara, tijekom mjeseca lipnja i srpnja održat će se ukupno 13 webinara u okviru projekta WINTER MED. Popis svih webinara i više informacija o webinarima dostupan je na službenoj stranici projekta WINTER MED i na popisu webinara koji se nalazi u prilogu.

Službeni jezik webinara je engleski jezik, a predviđeno vrijeme trajanja svakog webinara je jedan sat.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Institutu za poljoprivredu i turizam, koji je partner projekta WINTER MED, na sljedeće mail adrese: [email protected] (dr. sc. Kristina Brščić, lokalna koordinatorica projekta) ili [email protected] (Katarina Lovrečić).

Webinars_CALENDAR

Print Friendly, PDF & Email