NEWS
Best of Poreč

Institut za poljoprivredu i turizam otvorio je novu / staru vinariju u Poreču u zgradi škole

2017-06-14_18h10_19
14.06.2017. 18:12; ; Početna / Gospodarstvo / Institut za poljoprivredu i turizam otvorio je novu / staru vinariju u Poreču u zgradi škole

Institut za poljoprivredu i turizam otvorio je novu / staru vinariju u Poreču u zgradi škole u prostoru starog vinskog podruma.
Vina koja se nude dio su ponude koja je proizašla iz znanstveno istraživačkog rada naših znanstvenika, a stavljena su na tržišta u kategorijama kvalitetnog i stolnog vina.

Ovaj korak, prvi je nizu koraka koji će pokrenuti nove planove revitalizacije povijesnog dijela vinogradarske i vinarske baštine s područja grada Poreča, a kojeg do polovice 2019. godine namjeravamo zaključiti otvaranjem galerijskog postava i muzeja povijesti vinarstva i vinogradarstva na Poreštini.
Kako bi smo popularizirali rad naših znanstvenika koji se vode najnovijim tehnologijama i spoznajama u vinogradarstvu i vinarstvu odlučili smo se na otvaranje vinarije povodom čega smo do 05.07.2017. postavili promotivni cjenik za vina iz naše ponude.
Ako se pokaže da ponuda opravdava svoju kvalitetu i ako naši kupci budu zadovoljni, promotivne cijene će biti održavane tijekom cijele godine.

Radno vrijeme nove / stare vinarije Instituta za poljoprivredu i turizam je za sada radnim danom od ponedjeljka do petka u vremenu od 09 – 14 sati.  

Vinarija će od petka 16.06. također biti oglašena na WEB stranici Instituta – Domaća WEB Tržnica i biti će moguća dostava kupljenog vina na kućni prag.

N.L.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani