NEWS

Iana Benčić i Gresa Ramadani s ponosom predstavile Hrvatsku na Svjetskom juniorskom prvenstvu u ritmičkoj gimnastici

2023-07-10_12h12_34
10.07.2023. 12:13; ; Početna / Sport i rekreacija / Iana Benčić i Gresa Ramadani s ponosom predstavile Hrvatsku na Svjetskom juniorskom prvenstvu u ritmičkoj gimnastici
U rumunjskom gradu Cluj-Napoci završeno je Svjetsko juniorsko prvenstvo u ritmičkoj gimnastici na kojem su sudjelovale i dvije mlade hrvatske reprezentativke Iana Benčić (KREG Galatea) i Gresa Ramadani (KRSG Poreč) uz koje su bile trenerice Elena Bosykh i Laura Božić, dok je natjecanje sudila naša međunarodna sutkinja Melita Kolarec.
 
Na svom prvom velikom natjecanju u karijeri Iana Benčić je u kvalifikacijama vježbe s čunjevima zauzela 45. mjesto s ocjenom 22.000.
 
Gresa Ramadani je nastupila u tri discipline – u kvalifikacijama vježbe s obručem bila je 49. (21.800) baš kao i s trakom (21.050), dok je s loptom zauzela 54. mjesto (20.200).
 
Iako je svijet ritmičke gimnastike poznat po jakoj konkurenciji, mlade hrvatske gimnastičke nade Iana Benčić i Gresa Ramadani su se s ponosom natjecale na Svjetskom juniorskom prvenstvu u rumunjskom gradu Cluj-Napoci. Njihov trud i upornost su zaslužili velike pohvale, pa možemo sa ponosom reći – BRAVO CURE! ♥️ 👏👏👏
 
Više o SP-u u Rumunjskoj potražite na https://live.fig-gymnastics.com/news.php?idevent=17267

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email