I ove godine fešta za istarske skijaše na Ravasclettu – 12. OTVORENO PRVENSTVO U VELESLALOMU ZA KUP ISTRE 15. veljače

Takmicari_2019
06.02.2020. 12:35; ; Početna / Obavijesti / I ove godine fešta za istarske skijaše na Ravasclettu – 12. OTVORENO PRVENSTVO U VELESLALOMU ZA KUP ISTRE 15. veljače

Ski klub Poreč-Parenzo organizira i ove godine Otvoreno prvenstvo Poreča, 12. po redu, u veleslalomu za mladež i rekreativce koje se boduje i za Kup Istre. Natjecanje će se održati u subotu, 15. veljače 2020., u poznatom talijanskom skijalištu Zoncolan (Ravascletto) kod Udina.
Takmičenju se mogu odazvati sve zaineresirane skijašice i skijaši i biti će raspoređeni prema kategorijama od mlađe djece do starijih veterana. Posebna kategorija su učitelji skijanja.
Prijava i podjela startnih brojeva sjedi po dolasku na terasi restorana kod vrha gondole i iznosi 10 eura.

Izlet je, naravno, organiziran i za «obične» šetače, skijaše-rekreativce i ljubitelje snježnih ugođaja.

Utrka se održava u 12 sati na osiguranoj i obilježenoj stazi, a slobodno skijanje, šetnja po snježnim planinskim proplancima, ili uživanje u furlanskim delicijama na lijepo uređenom skijalištu na 1.736 metara nadmorske visine do kojega gondola vozi direktno s parkirališta od 9:30 do 16 sati.

Proglašenje pobjednika i dodjela pehara, medalja i priznanja za plasmane u svim kategorijama, uz već tradicionalnu feštu s glazbom, zabavnim programom i prigodnom zakuskom, biti će nakon utrke na glavnom platou skijališta.

Ski klub Poreč-Parenzo je za ovu priliku  osigurao udoban autobus po posebnim uvjetima. Polazak je predviđen iz Poreča ispred dvorane Veli Jože u 5 sati, uz  prigodnu cijenu od 100 kuna po osobi (uključena i godišnja članarina u klub). Djeca do 14 godina uz pratnju roditelja ne plaćaju prijevoz. Jednodnevnu ski kartu (29 eura) osigurava organizator.
Postoji i mogućnost najma opreme na skijalištu. Dolazak u Ravascletto u oko 9 sati, polazak iz Ravascletta u oko 17.30 sati.

Informacije i detalji o izletu i takmičenju mogu se dobiti kod Igora Lakovića, na 091 101 7553, ili na e-adresi kluba: [email protected]
Rezevacija je obavezna SMS-om ili Viber-om.

Iz kluba pozivaju sve ljubitelje zimskih radosti da iskoriste ove izuzetno povoljne uvjete, upriličene radi populariziranja odlazaka na snijeg.

Natjecatelji u akciji, proglašenje pobjednika i popratna događanja na zajedničkoj veselici bit će i ove godine medijski popraćeni i publicirani u medijima.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email