NEWS
Best of Poreč

Hrvatski reprezentativac Simon Sluga darivao golmane NK Jadran Poreč

2021-02-16_14h52_12
16.02.2021. 14:52; ; Početna / Sport i rekreacija / Hrvatski reprezentativac Simon Sluga darivao golmane NK Jadran Poreč

Porečan Simon Sluga, golman engleskog Luton Towna donirao je čak 23 para rukavica kolegama iz NK Jadran Poreč. Rođeni Porečan nije zaboravio na klub u kojem je napravio prve nogometne korake i razveselio golmane u porečkoj Školi nogometa, seniorima i veteranima.

Simon je karijeru započeo u porečkom nogometnom ponosu, iz kojega je prešao u mlađe uzraste GNK Dinamo Zagreb, nakon kojeg je karijeru uspješno gradio u hrvatskim klubovima NK Lokomotiva i NK Pomorac, talijanskom velikanu Juventusu, Speziji i Veroni. Od 2016.g do 2019. je branio za HNK Rijeku iz koje je u velikom transferu prešao u engleski Luton Town, koji se natječe u Championshipu, poznatom kao jedna od najtežih nogometnih liga u svijetu.
Uz klupsku karijeru, Simon je branio za sve mlađe reprezentativne uzraste, a trenutno je standardni član A reprezentacije svjetskih doprvaka.

Iz NK Jadran se srdačno zahvaljuju Simonu, koji je u više navrata pomogao svom klubu i žele mu sve najbolje u nastavku inozemne karijere. Sreća i veselje mladih golmana govori više od 1000 riječi i sigurno će im biti veliki poticaj u daljnjem radu!

Hvala Simon  !!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani