NEWS
valfresco

Gradski vijećnik Kristijan Žužić (IDS) ne želi više biti “žetončić” ili ,,ručica” gradonačelnika Peršurića

Gradska palaca
21.12.2019. 17:39; Učitavanja: 914; Početna / Politika / Gradski vijećnik Kristijan Žužić (IDS) ne želi više biti “žetončić” ili ,,ručica” gradonačelnika Peršurića

Gradski vijećnik Kristijan Žužić (IDS) nezadovoljan je načinom rada Komisije za praćenje prometa i zbog toga što Komisija nije razmotrila niza inicijativa koje je on kao član mjesnog odbora J. Rakovac pokrenuo. Iz navedenih razloga  je na sjednici Gradskog vijeća Grada Poreča u četvrtak, 19. prosinca podnio neopozivu ostavku na mjesto podpredsjednika Komisije za praćenje prometa Grada Poreča. Žužić je predložio gradonačelniku da na njegovo mjesto može staviti još jedan „žetončić”  ili ,,ručicu” koja će glasati kako on kaže. 

Pitanja, prijedlozi i komentari vijećnika Žužića

Žužić nije propustio da za govornicom optuži gradonačelnika kako su njegovi referenti napravili „kašu“ i nisu riješili problem kružnog cirkularnog prometa kod Doma zdravlja, ustvrdivši  kako se netrpeljivost gradonačelnika prema njemu odražava i na sugrađane.
Žužić je također ukazao kako se zna da u Poreču pravila igre nisu ista za sve! Problem prometa u MO Mate Balota riješio se po hitnom postupku, što je zanimljivo, kao što je zanimljivo i to da za projektiranje ceste koje je provjereno tvrtki “gradonačelnikovog mentora” nije bila potrebna nikakva studija prometa, zaključio je Žužić.

Vijećnik Žužić je napustio sjednicu prije njezina kraja. 

(iVijesti.hr)

Print Friendly, PDF & Email