NEWS

Gradonačelnik primio juniorke Odbojkaškog kluba Poreč – juniorske prvakinje Hrvatske

26.01.2015. 19:21; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Gradonačelnik primio juniorke Odbojkaškog kluba Poreč – juniorske prvakinje Hrvatske
odbojkasice-stifanic

Gradonačelnik Edi Štifanić primio je danas, 26. siječnja 2015. u Maloj vijećnici odbojkašice Odbojkaškog kluba Poreč koje su se nedavno okrunile, drugu godinu za redom, titulom juniorskih prvakinja Hrvatske. Mlade porečke odbojkašice pratili su Teuta Sauko, predsjednica OK Poreč, te Miodrag Stojaković, uz Zorana Jendrašića, jedan od trenera ove pobjedničke ekipe.

Gradonačelnik je čestitao odbojkašicama na postignutom uspjehu, te dodao kako je naslov prvakinja teško steći, a još teže obraniti. Zahvalio se ekipi i trenerima što čine perjanicu sporta u gradu i svojim rezultatima promiču imidž grada. Svojim je gošćama zaželio još puno velikih rezultata u tekućoj godini, te dodao kako redovito prati njihov rad i ponosan je što grad ima ovako vrijedne i uspješne mlade sportašice. Gradonačelnik je svakoj djevojci poklonio ružu, a nagrada Grada za ovaj uspjeh je i grupna ulaznica za akvapark Aquacolors koji se otvara sredinom svibnja u Poreču.

Trener Stojaković ukratko je opisao put, odnosno kvalifikacije koje su odbojkašice prošle do finala koje se igralo u Rovinju, gdje su svladale zagrebačku Mladost rezultatom 3:0, te istaknuo kako je ovo treći put u šest godina da su porečke odbojkašice osvojile titulu juniorskih prvakinja Hrvatske.

Članice juniorske ekipe OK Poreč koja je osvojila titulu prvaka su: Lena Burilo kapetanica, Vedrana Jakšetić, Dea Rupčić, Rene Sain, Valentina Duspara, Ivana Sučić, Natania Levak, Ivana Čosić, Nikolina Sliško, Paulina Rogović, Lana Abramović i Elena Licul.

Osim ove, osvojile su i tri pojedinačne nagrade natjecanja: najboljom igračicom proglašena je Lena Burilo, najboljom obrambenom igračicom Rene Sain, a najboljom dizačicom Vedrana Jakšetić.

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email