VALFRESCO S-170422

Gradonačelnik Peršurić i zamjenik Elio Štifanić obišli dežurne službe u novogodišnjoj noći

Dežurni porečki vatrogasci
31.12.2020. 20:15; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Gradonačelnik Peršurić i zamjenik Elio Štifanić obišli dežurne službe u novogodišnjoj noći

Porečki gradonačelnik Loris Peršurić zajedno sa svojim zamjenikom dr.sc. Eliom Štifanićem, obišao je u novogodišnjoj noći dežurne službe u gradu – Javnu vatrogasnu postrojbu Poreč, porečku Ispostavu Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, Policijsku postaju Poreč, Uslugu Poreč i Dom za starije i nemoćne osobe Poreč, te tim Sanitetskog prijevoza Poreč.

Ovaj je gradonačelnikov obilazak u Silvestarskoj noći postao već tradicionalan, a prilika je to da se obiđu dežurne službe, kako one koje brinu za sigurnost građana, tako i za one koji u ovoj noći obavljaju svoj posao profesionalno, za pojedince, obitelji i društvo u cjelini.

-Ova će novogodišnja noć biti potpuno drugačija od mnogih dočeka na koje smo navikli. Želimo dati podršku dežurnim službama u našem gradu, ali isto tako naša podrška, pomoć i misli idu i mnogim djelatnicima naših, ali i svih dežurnih službi koji sada dežuraju i pomažu u potresom razorenim područjima, rekao je gradonačelnik.

Djelatnicima i djelatnicama dežurnih službi uručili su prigodne darove, uz želju da u novogodišnjoj noći i idućoj godini imaju što manje intervencija.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email