NEWS

Grad Poreč: Upoznati freelencerice i mogućnosti delegiranja obveza je poduzetnika

Freelenceri 3
08.11.2023. 18:53; ; Početna / Gospodarstvo / Grad Poreč: Upoznati freelencerice i mogućnosti delegiranja obveza je poduzetnika

U okviru manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču u velikoj vijećnici su se predstavile: Ilijana Milovanović- asistent za upravljanje projektima, Ivana Žigić- virtualna asistentica za web stranice i grafički dizajn za hrvatski, engleski i njemački jezik, Nika Paus- fotografkinja trenutka, Anđela Knez- virtualna asistentica specijalizirana za projekte iz EU fondova, Marina Lesica- food coach i stilistica hrane, Martina Žgomba- virtualna asistentica i edukator za virtualne asistente, Daria Udossi- mentorica za žene za osobni razvoj i plesačica, Iva Peršić- digital project manager, Ivana Šimunović- virtualna asistentica za administraciju i društvene mreže, Andreja Marčec – edukatorica osobnog rasta, razvoja i financija, Nlp Coach, Đeni Aničić- virtualna asistentica za administraciju, organizaciju i HR, Ivona Prebanda- brand and marketing manager, Lana Bitenc- ghostwriter memoara, književnica i dramaturginja i Jelena Hotko- virtualna asistentica i osobna asistentica.

O mogućnostima angažiranja freelencera preko platforme mojprofil.hr govorila je osnivačica Milena Marot. Ono što se možda ne zna je da freelenceri uvelike mogu pomoći i rasteretiti poduzetnika poslova koji mu oduzimaju previše vremena ili ih ne voli obavljati. Prednosti same platforme za poduzetnike su te što besplatno pretražuju osobe koje im trebaju i delegiraju zadatke, kontaktiraju osobu direktno i bez provizije dogovaraju suradnju. Ovo je bila jedinstvena prilika da se dozna koje usluge nude freelenceri ali isto tako se mogla dobiti informacija kako se može postati freelencer. Održana je i posebna radionica o radu danas jako popularnih virtualnih asistenata.

Grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email