Grad Poreč organizirao edukaciju „Što svaki poduzetnik treba znati o pravu?“

slika5
24.06.2020. 09:08; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Grad Poreč organizirao edukaciju „Što svaki poduzetnik treba znati o pravu?“

Grad Poreč-Parenzo proteklog je petka organizirao prvu ovogodišnju besplatnu edukaciju Poduzetničke akademije za žene pod nazivom „Što svaki poduzetnik treba znati o pravu?“ u kongresnoj dvorani Doma obrtnika. Edukaciju je vodila Valentina Koturić, pravnica iz Odvjetničkog ureda Petrić – Kajić.

Na edukaciji je prisustvovalo trinaest polaznika, koji su dobili informacije o tome s kojim pravnim propisima je potrebno uskladiti poslovanje, na koji način se poslovanje kontrolira s pravnog aspekta te ostale smjernice poduzetnicima početnicima usmjerene na odabir odgovarajućeg pravnog oblika poslovanja. 

Poduzetnička akademija je u prvom redu namijenjena ženama s ciljem jačanja ženskog poduzetništva na području Poreča, ali i poduzetnicima, te svima koji to žele postati. U narednom razdoblju Grad će, u suradnji s Centrom poduzetnica, organizirati niz besplatnih edukacija u sklopu projekta Grad prijatelj ženskog poduzetništva, kao dodatni vid podrške poduzetnicima koji u Poreču zapošljavaju veliki broj ljudi.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email