NEWS

Grad Poreč nastavlja sa komunalnim uređenjima po naseljima i ulicama Poreča

Mihatovici St Vergotini S Rajka
11.11.2019. 09:46; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Grad Poreč nastavlja sa komunalnim uređenjima po naseljima i ulicama Poreča

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavlja s komunalnim ulaganjima na području cijelog Poreča i pripadajućih naselja. Tako je u naselju Mihatovići asfaltirana prometnica između kućnih brojeva 32 i 37 u duljini od 100 m. Novoasfaltirana prometnica predstavlja spoj između dva dijela naselja, a dosad je bila makadamski put.

U naselju Kolombera izvedeni je asfaltiranje nerazvrstane prometnice kroz naselje u dužini od 170 metara, dok je na spoju ulica S. Rajka i M. Milohanovića izvedena sanacija dvaju nogostupa u ukupnoj dužini od 34 i 18 metara. Nogostup je saniran i u Ulici V. Spinčića gdje je kod kućnih brojeva 4 i 8 asfaltiran pristup navedenim objektima.

U sklopu akcije osiguravanja pristupa osobama smanjene pokretljivosti, koja se u Poreču uspješno provodi kroz cijelu godinu uređenjem pješačkih prijelaza i prilaza nogostupima,  uređene su rampe za otklanjanje arhitektonskih barijera u Vukovarskoj ulici kod zgrade Društva invalida Poreč, a na desetak novih lokacija rampe su postavljene i u ulici S. Rajka.

Radovi se nastavljaju u naselju St. Vergotini, gdje je u tijeku proširenje prometnice između kućnih brojeva 1 i 16. Svi se radovi izvode u skladu s ugovorom o izvođenju asfalterskih radova na području Grada Poreča-Parenzo za 2019. godinu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email