NEWS

Grad Poreč: poziv za predlaganje kandidata za priznanja Grada Poreča u 2005. godini

04.02.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Grad Poreč: poziv za predlaganje kandidata za priznanja Grada Poreča u 2005. godini
6031-tab_log1.jpg

Predlagatelji su dužni svoj prijedlog dostaviti na adresu: "Grad Poreč – Povjerenstvu za utvrđivanje prijedloga za priznanja", do zaključno 27. veljače 2005. godine.

Prijedlog se treba sastojati od tri dijela: životopisa, radnih i životnih dostignuća, za pravne osobe osnovnih podataka, te posebnih razloga zbog kojih se osoba predlaže za priznanje.

III.

Povelja "30. april" se dodjeljuje, povodom 30. travnja blagdana Grada Poreča, pojedincima iz zemlje i inozemstva, za osobne zasluge ili za zasluge koje su postigli kao voditelji nekog procesa i tima, te udrugama i pravnim subjektima, a koji su svojim idejama i njihovim realizacijama, bilo individualno ili unutar ustanove, doprinijeli promicanju imena Grada Poreča i kvalitetnijem stvaranju njegova imagea u širim granicama i na različitim poljima (turizam, znanost, kultura, sport, zaštita baštine, gospodarstvo i sl.).

Uz povelju se dodjeljuje posebna nagrada u nekom umjetničkom djelu.

IV.

Ovaj javni poziv objaviti na oglasnim pločama u naseljima Grada Poreča, objavom putem Radio Centra – Studia Poreč, obavijesti u "Glasu Istre" i na www stranicama Grada.

PREDSJEDNIK POVJERENSTVA

Marino Sedmak

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email