NEWS

GORDAN GREGUROVIĆ snimio Novogodišnju pjesmu sa još sedam popularnih pjevača (video)

Novogodišnjih 8
21.12.2022. 09:04; ; Početna / Lifestyle / Zabava / GORDAN GREGUROVIĆ snimio Novogodišnju pjesmu sa još sedam popularnih pjevača (video)

Osam popularnih hrvatskih pjevača – Ksenija ErkerMario Lipovšek BattifiacaAmir Kazić LeoTina KresnikIvana MarićJimmy iz Neki to vole vruće, Max Hozić i naš Porečan Gordan Gregurović – udružili su svoje odlične vokale u novogodišnjoj pjesmi „Sretna nova godina“ autora Alena Orlića i Ivana Mikulića koji su ih okupili pod zajedničkim imenom Novogodišnjih 8.

Gordan Gregurović izjavio je da je presretan i zahvalan Alenu Orliću i Ivanu Mikuliću što su ga pozvali da sudjeluje u pjesmi Sretna nova godina. Gordan je prvi od svih izvođača pjesme koji je snimio vokal za tu pjesmu, pa su tako svi ostali izvođači svoje interpretacije uvježbavali na radnoj verziji s Gordanovim vokalom. 

“Kad sam dobio finalnu snimku, bio sam oduševljen zajedničkom pozitivnom vibracijom pjesme i lijepom sinergijom glasova. Na snimanju spota bilo je super i predobro smo se zabavili. Nadam se da će ovakvih suradnji biti još jer su to stvarno predivna iskustva“ – izjavio je Gordan. 

Divnu atmosferu na snimanju spota redom su istaknuli i svi ostali izvođači pjesme, a autori pjesme, Alen Orlić i Ivan Mikulić, kažu da su sretni što su u svojoj novogodišnjoj pjesmi uspjeli okupiti tako kvalitetne glazbenike koji su im jako dragi i zahvalni su svima što su svim srcem sudjelovali u stvaranju pjesme i spota.

Za režiju videospota zaslužan je jedan od pjevača Novogodišnjih 8 – Max Hozić.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email