Glas za Funtanu, suradnju i konstruktivnost

10.11.2006. 00:00; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Glas za Funtanu, suradnju i konstruktivnost

 Kako je rekla treća na listi Ondina Žužić, namjera je bila bez velikih planova upriličiti ugodno druženje s građanima te im u domaćoj atmosferi uz hranu i piće približiti svoje stavove i planove vezane uz mladu općinu.

– Ne želimo biti nikakva politička organizacija, već simpatična lista sastavljena od običnih i sposobnih ljudi koji će dati svoj doprinos razvoju mjesta i kojoj će se svi moći obratiti za rješavanje malih, ali često vrlo važnih životnih pitanja, rekla je Žužić.

Čoga je pak proteklih dana aktivno lobirao za svoju listu obilazeći Funtanu i razglasom iznoseći svoj program. Na preksinoćnjoj tribini poručio je građanima kako je najvažnije da izađu na izbore. Svoju snagu ova lista vidi upravo u nezavisnosti od bilo koga izvan Funtane, zbog čega će moći nesmetano raditi u njenom interesu. Konkurenciju je pozvao na konstruktivnost, istaknuvši da je »Glas za Funtanu« otvoren za dijalog i suradnju sa svima koji žele dobro ovome mjestu.

– Naš je skup skroman, ali računamo da građanima kad odlučuju kome će dati svoj glas nije ni važno tko je na okupljanje doveo poznatijeg pjevača ili ministra, naglasila je Žužić.

M.D., Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email