NEWS
HALF MARATON S

Funtana postaje savršena pozornica za izvedbu opernih arija-večeras MARTINA TOMČIĆ, SANDRA BAGARIĆ I DARKO DOMITROVIĆ

bagaric-funtana
21.08.2023. 09:21; ; Početna / Kultura / Funtana postaje savršena pozornica za izvedbu opernih arija-večeras MARTINA TOMČIĆ, SANDRA BAGARIĆ I DARKO DOMITROVIĆ

Da operne arije mogu biti najbolji izbor za toplu, ljetnu večer, uvjerit ćete se ako dođete u Funtanu na koncert “Bel Cante” u ponedjeljak 21. kolovoza u 21 sat, koji organizira Turistička zajednica Općine Funtana.

Operne dive Sandra Bagarić (sopran) i Martina Tomčić (mezzosopran) na Trgu sv. Bernarda izvest će popularne arije iz opera, opereta i mjuzikala, uz klavirsku pratnju Darka Domitrovića, što će svim posjetiteljima pružiti doista izniman doživljaj.

Sandra Bagarić može se pohvaliti s nekoliko objavljenih CD-a i nastupima diljem svijeta, dok je Martina Tomčić, rođena Istrijanka koja se obrazovala u Grazu, jedna od najpoznatijih hrvatskih opernih pjevačica te glazbena pedagoginja. Njihove će izvedbe pratiti vrsni pijanist i skladatelj Darko Domitrović, školovan na moskovskom konzervatoriju i čije su izvedbe cijenjene diljem svijeta.

 

Print Friendly, PDF & Email